Κατάληψη των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΣ- Ζητούν απόσυρση Νομοσχεδίου

Σε κατάληψη του κτηρίου της Δημοτικής...

Μεγάλη συμμετοχή στην πορεία Σωματείων και φορέων στις Σέρρες

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των Σερραίων στη...

Ιστορίες για αρκούδες

Επιτέλους στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών έγινε – με χαρακτηριστική  καθυστέρηση – η ενημέρωση για τον απολογισμό της Πολιτείας των Ευχών του 2021! Για την ακρίβεια βέβαια δεν ήταν ενημέρωση, αλλά μια πρόχειρη ανάγνωση κωδικών και κατανομής ποσών των συμβάσεων που είχαν υπογραφεί και δημοσιοποιηθεί.


-Προ ολίγων ημερών ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Καδής από το δδ Σκουτάρεως, δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή του από το συνδυασμό του δημάρχου κ. Αλέξανδρου Χρυσάφη επικαλούμενος πολιτικούς λόγους. Συγκεκριμένα στις δηλώσεις του ανέφερε πως ο νυν Δήμαρχος δεν εκτέλεσε έργο που αφορούσε το Σκούταρι ύψους 580.000 ευρώ, το οποίο είχε εγκριθεί επί προηγούμενης δημαρχίας, και ζήτησε τα χρήματα του συγκεκριμένου έργου για την υλοποίηση άλλων εργασιών με την υπόσχεση πως θα τα επιστρέψει αυτά τα χρήματα πίσω στο Σκούταρι, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί.


Επίσης, ο κ. Καδής τόνισε πως η αποχώρησή του ουδεμία σχέση έχει με την παύση των καθηκόντων του από τη θέση του αντιδημάρχου καθώς υποστηρίζει πως κατ ιδίαν του αντιπροτάθηκε η θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και αρνήθηκε.

-Ο Δήμαρχος Σερρών στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε καλέστηκε να σχολιάσει την υποψηφιότητα του κ.Τσιμερίκα και την αποχώρηση του κ.Καδή. Ο Δήμαρχος βάσισε την αποχώρηση του κ.Καδή στο γεγονός της απομάκρυνσής του από Αντιδήμαρχος και διέψευσε κατηγορηματικά πως του προτάθηκε νέα θέση στην Αντιδημαρχία Καθαριότητας, όπως ο κ.Καδής δήλωσε.

Με λίγα λόγια, άλλα υποστηρίζει ο ένας και άλλα ο άλλος.
Το θέμα είναι... ποιος από τους δύο ψεύδεται;

Αποδείξεις γραπτές σαφώς δεν υπάρχουν, καθώς αν υπήρχαν δεν θα υπήρχε και αυτή η ασυμφωνία. Επομένως, σίγουροι δε μπορούμε να είμαστε για τίποτα, παρά μόνο να κάνουμε υποθέσεις

Και επειδή αυτό συμβαίνει πολλές φορές και στην προσωπική μας ζωή, πόσο μάλλον στην Πολιτική, άλλα να μας λέει ο ένας και άλλα ο άλλος ο καθένας από εμάς βγάζει τα δικά του συμπεράσματα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Πιστεύει αυτόν που γενικά δε λέει Ψέματα!

Οπότε τα συμπεράσματα δικά σας…αναγνώστες μας!

Διαβάστε επίσης:

  • Ιστορίες για αρκούδες Επιτέλους στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών έγινε – με χαρακτηριστική  καθυστέρηση – η ενημέρωση για τον απολογισμό της Πολιτείας των Ευχών του 2021! Για την α...
  • Πασχάλης Τόσιος: Ένοχοι είμαστε όλοι... Όταν μιλάω για τραγικές ευθύνες των ιθυνόντων, το λέω γιατί έχω διαπιστώσει την απίστευτη ανικανότητα που έχουν επιδείξει τα μεγάλα κεφάλια ,οι ταγοί για πάμπολ...

swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 227 επισκέπτες