Κατάληψη των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΣ- Ζητούν απόσυρση Νομοσχεδίου

Σε κατάληψη του κτηρίου της Δημοτικής...

Μεγάλη συμμετοχή στην πορεία Σωματείων και φορέων στις Σέρρες

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των Σερραίων στη...

Ιστορίες για αρκούδες

Επιτέλους στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών έγινε – με χαρακτηριστική  καθυστέρηση – η ενημέρωση για τον απολογισμό της Πολιτείας των Ευχών του 2021! Για την ακρίβεια βέβαια δεν ήταν ενημέρωση, αλλά μια πρόχειρη ανάγνωση κωδικών και κατανομής ποσών των συμβάσεων που είχαν υπογραφεί και δημοσιοποιηθεί.


Ενώ στην πόλη των Σερρών βλέπουμε πως σε όλες τις εκδηλώσεις της Πολιτείας των Ευχών συμμετέχουν τα ΚΔΑΠ του Δήμου Σερρών ( κάλαντα στον Δήμαρχο από τα ΚΔΑΠ της ΚΕΔΗΣ κ.α) στην έδρα του πρώην Δ.Σκουτάρεως όπου ο Δήμος Σερρών έχει ΚΔΑΠ εδώ και πολλά χρόνια στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην πλατεία του χωριού συμμετείχε ιδιωτικό ΚΔΑΠ.

Πως το επέτρεψε ο Δήμαρχος αυτό, ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση, και η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ η κ.Παλάζη ;

Το ξέρουν πως έτσι υποβαθμίζουν μόνοι τους τις Δομές τους;

Το να λένε τα κάλαντα τα παιδιά των ΚΔΑΠ της ΚΕΔΗΣ στο Δήμαρχο το λες και ευτυχία!!

 Το να συμμετέχουν ενεργά τα παιδιά των ΚΔΑΠ του Σκουτάρεως δεν είναι ευτυχία;

Για την εκδήλωση πάντως στο Σκούταρι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, στον Πρόεδρο, στα παιδιά και τους Διδάσκοντες του Ιδιωτικού ΚΔΑΠ καθώς ήταν άκρως επιτυχημένη και έδωσαν μια διαφορετική νότα!

Διαβάστε επίσης:

  • Ιστορίες για αρκούδες Επιτέλους στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών έγινε – με χαρακτηριστική  καθυστέρηση – η ενημέρωση για τον απολογισμό της Πολιτείας των Ευχών του 2021! Για την α...
  • Πασχάλης Τόσιος: Ένοχοι είμαστε όλοι... Όταν μιλάω για τραγικές ευθύνες των ιθυνόντων, το λέω γιατί έχω διαπιστώσει την απίστευτη ανικανότητα που έχουν επιδείξει τα μεγάλα κεφάλια ,οι ταγοί για πάμπολ...

swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 127 επισκέπτες