Ήχησαν οι σειρήνες και στις Σέρρες στα πλαίσια της άσκησης «Παρμενίων 2023»

Την Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023, δοκιμαστική...

Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Αντίστροφη μέτρηση για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στην Π.Ε Σερρών

Σε 505 εκλογικά τμήματα σε όλη την Π.Ε Σερρών ( 159 εξ αυτών στο Δήμο Σερρών) θα έχουν τη δυνατότητα οι Σερραίοι να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα την Κυριακή στις διπλές κάλπες για την αναμέτρηση στον Α΄ και Β΄ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Σε αυτόν τον τόπο το ρητό “ότι δηλώσεις είσαι” αλλά και το “Με λένε Ρίζο, και όπως θέλω τα γυρίζω” ταιριάζει γάντι!
*Ο Ρίζος δεν έχει καμία σχέση με τον δραστήριο Πρόεδρο του Δη.Πε.Θε Σερρών που πραγματικά αγωνίζεται για να προσφέρει από το πόστο που ανέλαβε με κάθε τρόπο.

Αλλά Κύριοι και Κυρίες της Δημοτικής Αρχής (καθώς διαβάζουμε στο Δελτίο που μας έστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος πως συνδιοργανωτής της εκδήλωσης εκτός της Περιφέρειας & του Επιμελητηρίου Σερρών είναι ο Δήμος Σερρών μαζί με την ΚΕΔΗΣ) δε γίνεται από τη μια να κάνετε απευθείες Αναθέσεις εκτός Σερρών (δείτε εδώ και εδώ τα 2 τελευταία άρθρα μας) και από την άλλη να καλείτε εμάς τους Σερραίους να στηρίζουμε και ψωνίζουμε από τον Τόπο μας!

Το γράψαμε και σε άλλο άρθρο μας, μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη τους…

Παρόλα αυτά καθώς δε θέλουμε να αμαυρώσουμε αυτή την εκδήλωση δε θα τους κάνουμε τη χάρη.

Θα ψωνίσουμε και θα στηρίξουμε τον Τόπο μας!

Όχι για ΑΥΤΟΥΣ αλλά για όλους τους Σερραίους Επαγγελματίες που θέλουν πραγματικά τη στήριξη όλων μας!

Για αυτούς (όπως έγραψε και σε ανάρτηση του ο Σώτος) που μας καλωσορίζουν στα μαγαζιά τους με το όνομά μας!

Γιατί τα χρήματα που δαπανώνται στις τοπικές επιχειρήσεις συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.

Την Τρίτη λοιπόν 27 Δεκεμβρίου στηρίζουμε τη Λευκή Νύχτα στις Σέρρες

Κάθε νύχτα των εορτών έχει φως , μαγεία, αισιοδοξία ,ελπίδα. Μία από αυτές τις νύχτες γίνεται ξεχωριστή και φωτίζει ακόμη περισσότερο την χριστουγεννιάτικη αγορά των Σερρών!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Σερρών , την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών την ΚΕΔΗΣ και τον Δήμο Σερρών διοργανώνουν από κοινού την «λευκή νύχτα» και καλούν όλους τους Σερραίους αλλά και τους επισκέπτες να βιώσουν μια όμορφη εμπειρία κάνοντας τα ψώνια τους τη… νύχτα από τα σερραϊκά καταστήματα.

Οι Σερραίοι επαγγελματίες είναι έτοιμοι να σας υποδεχτούν την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου από τις 18.00 έως τις 24.00 το βράδυ! Στηρίζουμε τον τόπο μας , ψωνίζουμε σερραϊκά προϊόντα, απολαμβάνουμε μια άκρως γιορτινή νύχτα στην πανέμορφη πόλη μας .Σας θέλουμε όλους δίπλα μας ! Καλές γιορτές!

Διαβάστε επίσης:

  • Και ο μήνας έχει εννιά.. Γνωστοί, φίλοι, κάτι ξαδέρφια κάτι μπατζανάκια, επενδυτές, αγωνιούν μη τυχόν και αποδειχθεί ότι ο Δήμαρχος Σερρών δεν έπραξε τα δέοντα για την άμεση αποκατάστασ...
  • Αν ήσουν Δήμαρχος…. Και το ερώτημα είναι απλό και απευθύνεται σε όλους;Αν ήσουν στη θέση του Δημάρχου και σε έχουν ενημερώσει ότι απαιτούνται 15 εκατομμύρια ευρώ για την ασφάλεια τ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 521 επισκέπτες