Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Το έναυσμα για λαμπερά Χριστούγεννα και τις φετινές γιορτές έδωσε ο Δήμαρχος Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης, κάνοντας λόγο για έναν εντυπωσιακό στολισμό σε συνδυασμό με την διακόσμηση της κεντρικής Πλατείας.


O στολισμός έχει ξεκινήσει να τοποθετείται τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά με τον κ.Κάρμαντζη να σημειώνει ότι υπάρχει εξοικονόμηση στα χρήματα που διατίθενται καθώς φέτος θα δαπανηθούν 35.000 ευρώ για διάκοσμο.

Μάλιστα, έφερε ως παράδειγμα τον Δήμο Σερρών που διέθεσε για τον φετινό Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο 178.000 ευρώ ενώ ο Δήμος Χίου έχει διαθέσει για 4 χρόνια συνολικά 200.000 ευρώ.

Ευτυχώς που ο Δήμαρχος Χίου δεν έμαθε πόσα έχει ξοδέψει ο Δήμος Σερρών συνολικά τα 4 χρόνια γιατί θα έπαιρνε το καράβι και όπου φύγει φύγει! Βέβαια η Χίο δεν έχει Σερρευχούλη (ναι εκείνον καλά θυμάστε που ήταν στο Δημαρχείο Σερρών μπροστά και μας κόστισε χιλιάδες Ευρώ)

και μη μας πει ο Δήμαρχος Σερρών ότι ο Δήμος Σερρών είναι μεγαλύτερος σε έκταση ή κατοίκους ( γιατί είμαστε περίπου στα ίδια) ή έχει περισσότερα χωριά ο Δήμος Σερρών γιατί...
Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά, μαύρη και στα χωριά μας!

Αξίζει να σημειώσουμε επίσης ότι στο Δήμο Χίου έχει ξεκινήσει ο στολισμός εδώ και 1 εβδομάδα και εμείς ακόμα ψάχνουμε τον ανάδοχο που θα πληρωθεί 24.960,00 € για να στολίσει (η τιμή αφορά μόνο την εργασία και όχι τον εξοπλισμο λαμπάκια κτλ)

 

Πηγή: tvpatrida.gr

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 458 επισκέπτες