Όλα έτοιμα για τη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων στις Σέρρες

Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή των...

Πανσερραϊκός: Φιέστα ανόδου για τα “λιοντάρια” ανήμερα των γενεθλίων τους

Ανήμερα των 59ων γενεθλίων του ο Πανσερραϊκός γιορτάζει την Τετάρτη...

Πανσερραϊκός: Φαντασμαγορική φιέστα ανόδου από τα “Λιοντάρια” (Βίντεο)

Σε μια φαντασμαγορική φιέστα ανόδου ο Πανσερραϊκός πανηγύρισε την επιστροφή του μετά από 12 χρόνια στη Σούπερ Λιγκ και τη συμπλήρωση 59 ετών από την ίδρυση του.


Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι αντοχές των ανθρώπων δοκιμάζονται καθημερινά. Η φρίκη του πολέμου στην Ουκρανία μαζί με την αποδόμηση της ιερότητας της έννοιας της μάνας, συνδυαζόμενη με τη φτώχια και την ακρίβεια δημιουργούν ένα εκρηκτικό κλίμα, που σκεπάζει όλους μας.


Το μαύρο σύννεφο της «κακής είδησης» τύλιξε τους Έλληνες. Αναλύσεις επί αναλύσεων για τα «πώς», τα «γιατί» και τα «ποιος» στήνονται καθημερινά στα πάνελ των τηλεοπτικών εκπομπών με τους καλεσμένους (ειδικούς κι άσχετους) να προσπαθούν να μας πείσουν ότι η άποψή τους είναι η πιο ισχυρή.

Μέσα σε αυτήν τη «μαυρίλα», λοιπόν, μία είδηση, που ήρθε από το αστυνομικό ρεπορτάζ φώτισε για λίγο τον κόσμο μας. Γυναίκα στο Δημητρίτσι του Δήμου Βισαλτίας βρήκε μεγάλο χρηματικό ποσό και το παρέδωσε στην Αστυνομία. Τέτοιες ειδήσεις μάς κάνουν να χαμογελάσουμε και να πούμε: «Ε! Δεν χάθηκαν όλα! Υπάρχει ακόμη ανθρωπιά στον τόπο μας. Υπάρχει ελπίδα πως το μαύρο σύννεφο της κακής είδησης μπορεί να διαλυθεί».

Κείμενο : Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Φιλόλογος – Δημοσιογράφος)

Διαβάστε επίσης:

  • Δήμαρχε, θα απαντήσεις... «Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια. Μιας και δεν ντράπηκαν τα στόματα που τα λεγαν». Μ. Λουντέμης4 Μαΐου 2023: Συνέντευξη του Δημάρχου Σερρών κ. Α. Χρυ...