Ανοιξε τις πύλες της η 19η Ανθοκομική Έκθεση Σερρών

Πλημμύρισε με χρώματα και αρώματα η Πλατεία...

Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την ενίσχυση του νοσοκομείου Σερρών

«Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του...

Εαρινό πρωτάθλημα στίβου: Η καρδιά του Ελληνικού στίβου θα “χτυπά” στις Σέρρες

Περισσότεροι από 1.000 αθλητές θα πάρουν μέρος στο Εαρινό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο «Γεώργιος Τοπτσής» της πόλης των Σερρών.


Τέλος στα σενάρια που εδώ κι αρκετό καιρό κυκλοφορούσαν και μιλούσαν για πιθανή κάθοδό του στις εκλογές του 2023 ως υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών έβαλε με δηλώσεις του ο νυν Δήμαρχος Εμμανουήλ Παπά, Δημήτρης Νότας.


Ο τελευταίος μιλώντας στο site «serreslife.gr» και στο δημοσιογράφο, Ιορδάνη Ξανθόπουλο, ξεκαθάρισε ότι έχει αφοσιωθεί πλήρως στα ζητήματα του δικού του Δήμου και μάλιστα προσθέτει ότι δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα (ή σκέψη) να κατέλθει ως επικεφαλής συνδυασμού στον κεντρικό, μητροπολιτικό Δήμο των Σερρών. «Έχω ακούσει όλα αυτά που κατά καιρούς γράφηκαν ή ειπώθηκαν για το όνομά μου και πραγματικά κατεπλάγην, καθώς είναι αβάσιμα και δεν στηρίζονται πουθενά. Και για να γίνω ακριβέστερος, σας λέγω ότι είναι πρόωρο να ομιλήσουμε και για σίγουρη κάθοδό μου στις εκλογές του 2023 ακόμη και για το Δήμο μου, δηλαδή το Δήμο Εμμανουήλ Παπά. Όλα αυτά θα τα δούμε και θα τα εξετάσουμε στον πρέποντα χρόνο», τόνισε εμφατικά ο αυτοδιοικητικός άνδρας με καταγωγή από το Νεοχώρι.

Σε άλλη στιγμή της ίδιας συνέντευξης, ο κ.Νότας αναφερόμενος στο Σερραίο αρχιστράτηγο Εμμανουήλ Παπά και στη γενικότερη επισταμένη προσπάθεια που γίνεται για την ευρύτερη αναγνώρισή του ως αγνού και ανιδιοτελούς ήρωα του 1821, ο Δήμαρχος του ομώνυμου Δήμου εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον άλλοτε Πρόεδρο της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχο Αμπελοκήπων –Μενεμένης , Λάζαρο Κυρίζογλου , ο οποίος ήταν από τους πρώτους που τον ενθάρρυναν στη γραμμή της εξωστρέφειας με στόχο την ένταξη του Σερραίου ήρωα στο πάνθεον των ηρώων που θυσιάστηκαν για την πατρίδα. «Δεν πρέπει να ξεχνάμε την τεράστια βοήθεια που δεχθήκαμε από το Δήμο Σερρών και προσωπικά από το Δήμαρχο, Αλέξανδρο Χρυσάφη με τις πρόσφατες δράσεις που τόσο άρτια διοργανώθηκαν. Είμαστε από αυτούς που πιστεύουν ότι όλοι πρέπει να φωτίσουμε το μεγάλο Σερραίο ήρωα. Οπότε έχω τη γνώμη ότι μόνο μέσα από συνέργειες και κοινές δράσεις Φορέων ο πρωτεργάτης της εξέγερσης της Χαλκιδικής και αρχηγός των δυνάμεων για την υπεράσπιση της Μακεδονίας θα τιμηθεί όπως του αρμόζει σε πανελλήνιο επίπεδο», επεσήμανε όλο νόημα ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παπά.

Συνέντευξη : Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Φιλόλογος-Δημοσιογράφος)

Διαβάστε επίσης:

  • Δήμαρχε, θα απαντήσεις... «Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια. Μιας και δεν ντράπηκαν τα στόματα που τα λεγαν». Μ. Λουντέμης4 Μαΐου 2023: Συνέντευξη του Δημάρχου Σερρών κ. Α. Χρυ...