Ήχησαν οι σειρήνες και στις Σέρρες στα πλαίσια της άσκησης «Παρμενίων 2023»

Την Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023, δοκιμαστική...

Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Αντίστροφη μέτρηση για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στην Π.Ε Σερρών

Σε 505 εκλογικά τμήματα σε όλη την Π.Ε Σερρών ( 159 εξ αυτών στο Δήμο Σερρών) θα έχουν τη δυνατότητα οι Σερραίοι να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα την Κυριακή στις διπλές κάλπες για την αναμέτρηση στον Α΄ και Β΄ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Τον Ιανουάριο του 2018, ο δημοσιογράφος, παρουσιαστής και κάτοχος ενημερωτικού ιστότοπου, κ. Γιώργος Καπετάνιος, έγραφε στον προσωπικό του λογαριασμό στο F.B, «3.600 ευρώ από τον Δήμο για την κατασκευή ιστοσελίδας της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Γελάνε και τα πληκτρολόγια Βασίλη» και συνέχισε με ιδιαίτερα επικριτικά σχόλια.

Τότε, ως Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ, εκπροσωπώντας νόμιμα την επιχείρηση και ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ είχαμε αναρτήσει πρόσκληση ενδιαφέροντος για την ανωτέρω προμήθεια και παροχή υπηρεσιών. Στην έξι σελίδων μελέτη του τμήματος προμηθειών, δημοσιεύτηκαν οι αναλυτικές προδιαγραφές, ο ενδεικτικός προϋπολογισμός και οι όροι της σύμβασης.

Υπήρξαν τρεις καταθέσεις προσφορών, από Αθήνα, Χαλκίδα και εταιρεία των Σερρών, στην τελευταία κατακυρώθηκε η σύμβαση ως η οικονομικότερη τηρώντας τις προδιαγραφές. 

Στις 8 Ιουνίου 2021, διαβάζω στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ»,  την υπογραφή σύμβασης, 3.800 ευρώ, για την απευθείας ανάθεση από την Κ.Ε.ΔΗ.Σ., στην εταιρεία «CENTER LINE - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ», για το σχεδιασμό κατασκευή και συντήρηση μίας ιστοσελίδας - ιστοτόπου με αντικείμενο τη δράση «ΕΛΛΑΔΑ 2021».

Είμαι σίγουρος πως ο γνωστός, δημοφιλής, έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος αναθεώρησε την τότε κριτική του για την οποία ήμουν υποχρεωμένος, προκειμένου να προστατέψω το κύρος της Επιχείρησης και των μελών του Δ.Σ, να αποστείλω Δελτίο Τύπου διαλύοντας υπόνοιες και εντυπώσεις. Άλλωστε από τότε η ιστοσελίδα της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. «μιλά» από μόνη της.

Θέλει θάρρος να πεις την αλήθεια αλλά χρειάζεται ακόμη περισσότερο να την ακούσεις. Όπως και να έχει όλα περνάνε, αρκεί να έχεις υπομονή διότι στο τέλος η αλήθεια μένει.

Είμαι σίγουρος κ. Γιώργο Καπετάνιο, πως θα εξακολουθήσετε να είστε 3Α (ΑΑΑ), στην καταγραφή, κριτική και ανάλυση των γεγονότων, δηλαδή Ανεξάρτητος, Αμερόληπτος και Αντικειμενικός. 

Με τιμή
Βασίλης Τερζής

Διαβάστε επίσης:

  • Και ο μήνας έχει εννιά.. Γνωστοί, φίλοι, κάτι ξαδέρφια κάτι μπατζανάκια, επενδυτές, αγωνιούν μη τυχόν και αποδειχθεί ότι ο Δήμαρχος Σερρών δεν έπραξε τα δέοντα για την άμεση αποκατάστασ...
  • Αν ήσουν Δήμαρχος…. Και το ερώτημα είναι απλό και απευθύνεται σε όλους;Αν ήσουν στη θέση του Δημάρχου και σε έχουν ενημερώσει ότι απαιτούνται 15 εκατομμύρια ευρώ για την ασφάλεια τ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 380 επισκέπτες