Π.Ε. Σερρών: Τριψήφιος ο αριθμός των νέων κρουσμάτων covid-19

Αρνητικό ρεκόρ σημείωσε τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου...

Αύξηση του ιικού φορτίου στα αστικά λύματα στις Σέρρες

Αύξηση του ιικού φορτίου στα αστικά λύματα στο Δήμο Σερρών παρατηρείται το τελευταίο διάστημα και επιβεβαιώνεται, όπως ανακοίνωσε η ΔΕΥΑΣ,  από τις μετρήσεις της περασμένης εβδομάδας.

Τον Ιανουάριο του 2018, ο δημοσιογράφος, παρουσιαστής και κάτοχος ενημερωτικού ιστότοπου, κ. Γιώργος Καπετάνιος, έγραφε στον προσωπικό του λογαριασμό στο F.B, «3.600 ευρώ από τον Δήμο για την κατασκευή ιστοσελίδας της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Γελάνε και τα πληκτρολόγια Βασίλη» και συνέχισε με ιδιαίτερα επικριτικά σχόλια.

Τότε, ως Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ, εκπροσωπώντας νόμιμα την επιχείρηση και ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ είχαμε αναρτήσει πρόσκληση ενδιαφέροντος για την ανωτέρω προμήθεια και παροχή υπηρεσιών. Στην έξι σελίδων μελέτη του τμήματος προμηθειών, δημοσιεύτηκαν οι αναλυτικές προδιαγραφές, ο ενδεικτικός προϋπολογισμός και οι όροι της σύμβασης.

Υπήρξαν τρεις καταθέσεις προσφορών, από Αθήνα, Χαλκίδα και εταιρεία των Σερρών, στην τελευταία κατακυρώθηκε η σύμβαση ως η οικονομικότερη τηρώντας τις προδιαγραφές. 

Στις 8 Ιουνίου 2021, διαβάζω στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ»,  την υπογραφή σύμβασης, 3.800 ευρώ, για την απευθείας ανάθεση από την Κ.Ε.ΔΗ.Σ., στην εταιρεία «CENTER LINE - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ», για το σχεδιασμό κατασκευή και συντήρηση μίας ιστοσελίδας - ιστοτόπου με αντικείμενο τη δράση «ΕΛΛΑΔΑ 2021».

Είμαι σίγουρος πως ο γνωστός, δημοφιλής, έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος αναθεώρησε την τότε κριτική του για την οποία ήμουν υποχρεωμένος, προκειμένου να προστατέψω το κύρος της Επιχείρησης και των μελών του Δ.Σ, να αποστείλω Δελτίο Τύπου διαλύοντας υπόνοιες και εντυπώσεις. Άλλωστε από τότε η ιστοσελίδα της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. «μιλά» από μόνη της.

Θέλει θάρρος να πεις την αλήθεια αλλά χρειάζεται ακόμη περισσότερο να την ακούσεις. Όπως και να έχει όλα περνάνε, αρκεί να έχεις υπομονή διότι στο τέλος η αλήθεια μένει.

Είμαι σίγουρος κ. Γιώργο Καπετάνιο, πως θα εξακολουθήσετε να είστε 3Α (ΑΑΑ), στην καταγραφή, κριτική και ανάλυση των γεγονότων, δηλαδή Ανεξάρτητος, Αμερόληπτος και Αντικειμενικός. 

Με τιμή
Βασίλης Τερζής

Διαβάστε επίσης:

  • Το αποτύπωμα της Φώφης Όταν ένας πολιτικός αποκαλείται από την πλειονότητα των ανθρώπων με το μικρό του όνομα, αυτό δείχνει ότι το ανθρώπινο πρόσωπό του υπερισχύει. Για όλους μας, η Φ...
  • Απώλεια ο θάνατος του Θόδωρου Αραμπατζή Πενθεί η σερραϊκή κοινωνία για το χαμό του Θόδωρου Αραμπατζή, πενθούμε κι όλοι εμείς, που λέγαμε μαζί του δυο-τρεις κουβέντες παραπάνω από την απλή καλημέρα. ...
  • Όλα στο χέρι του Δημάρχου Καιρός ανακατατάξεων το φθινόπωρο για τους Δήμους της χώρας. Ανακατεύουν, λοιπόν, οι Δήμαρχοι την «τράπουλα» των αρμοδιοτήτων και των αντιδημαρχιών και για κάπο...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 349 επισκέπτες