Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται την Πέμπτη τα νέα κρούσματα...

Νέα διαμαρτυρία στις Σέρρες ενάντια στους εμβολιασμούς

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Ένα νέο σύγχρονο απορριμματοφόρο ενισχύει το στόλο της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του Δήμου Αμφίπολης, ως αποτέλεσμα της προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων, σύμφωνα με την τήρηση των Ευρωπαϊκών Κανονισμών.

«Με την παραλαβή του νέου απορριμματοφόρου, που χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», ο Δήμος Αμφίπολης εκσυγχρονίζει τις υπηρεσίες του νευραλγικού τομέα της Καθαριότητας, καθώς ορισμένα από τα πεπαλαιωμένα οχήματα καθίστανται συχνά μη λειτουργικά, απαιτώντας δαπανηρές και κοστοβόρες επισκευές», τόνισε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αμφίπολης, Στέργιος Φράστανλης.Το σύγχρονο απορριμματοφόρο όχημα επί πλαισίου «DAF LF 280» αντιρρυπαντικής τεχνολογίας «Euro6» είναι εφοδιασμένo με πετρελαιοκινητήρα της PACCAR ισχύος 285 HP, είναι αντιρρυπαντικής τεχνολογίας EURO-6, Common Rail, με turbo μεταβλητής γεωμετρίας και Intercooler και έχει κυβισμό 6.700cc. Η υπερκατασκευή συλλογής απορριμμάτων του οχήματος ικανοποιεί απόλυτα τις βασικές απαιτήσεις υγείας και ασφάλειας, που έχει θέσει τόσο η ελληνική νομοθεσία όσο και η ευρωπαϊκή και φέρει σήμανση CE.

«Στις αρχές του 2021 αναμένουμε ακόμη ένα(1) καινούριο απορριμματοφόρο όχημα, ένα(1) όχημα για βιοαπόβλητα από τον ΦΟΔΣΑ , ένα(1) μηχάνημα-κλαδοτεμαχιστή και συνολικά 273 καφέ κάδους», πρόσθεσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Ιορδάνης Παπαδόπουλος.

Ρεπορτάζ: Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Φιλόλογος – Δημοσιογράφος)

Διαβάστε επίσης:

  • Πράξη ανθρωπιάς από το ΙΕΚ Ν.Ζίχνης! Πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τους ιθύνοντες του Δημόσιου ΙΕΚ Νέας Ζίχνης, οι οποίοι συγκέντρωσαν φάρμακα και τα παρέδωσαν στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών και ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 316 επισκέπτες