Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται την Πέμπτη τα νέα κρούσματα...

Νέα διαμαρτυρία στις Σέρρες ενάντια στους εμβολιασμούς

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

E-mail που μας έστειλε η κ.Αριάδνη Παπαφωτίουαναφέρει τα παρακάτω:
1) Η ΚΕΔΗΣ κρατάει τα 135.000 ευρώ από την ματαίωση της "Πολιτείας των Ευχών 2020" στα Ταμεία της. Την Δωρεά ΜΕΘ στο Νοσοκομείο θα την ΠΛΗΡΩΣΕΙ για λογαριασμό της ο ΔΗΜΟΣ από τα φετινά του Αποθεματικά και η ΚΕΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ την επιχορήγηση του νέου έτους!!2)Ποιόν σκοπό εξυπηρετεί αυτή η λογιστική μετάθεση δαπάνης που θα ΣΤΕΡΗΣΕΙ από την ΚΕΔΗΣ την επιχορήγηση του 2021?

3) Και αφού λοιπόν του χρόνου η ΚΕΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ λεφτά για την "Πολιτεία", ΓΙΑΤΙ η Πρόεδρος (με προσωπικές της Αποφάσεις στις 3/11/2020) ΔΕΝ αποταμιεύει την φετινή επιχορήγηση, παρά ΑΔΕΙΑΖΕΙ τους κωδικούς της ματαιωθείσας "Πολιτείας" με απροσδιόριστες αγορές, χιλιάδων ευρώ?

4) και τέλος, Αφού φέτος κανείς δεν θα βγεί από το σπίτι του, και «Ο στολισμός του Δήμου θα γίνει με τα περσινά λαμπάκια» (που καλοπληρώθηκαν και περισσεύουν),

ΤΙ ακριβώς εξυπηρετεί η ΝΕΑ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥ ύψους 16.500 ευρώ που ΘΑ περάσουν ΑΥΡΙΟ Τρίτη 8/11 από την Οικονομική Επιτροπή?

Μήπως να ασχοληθεί με το θέμα και καμιά υπερκείμενη Ελεγκτική Αρχή?

Διαβάστε επίσης:

  • Πράξη ανθρωπιάς από το ΙΕΚ Ν.Ζίχνης! Πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τους ιθύνοντες του Δημόσιου ΙΕΚ Νέας Ζίχνης, οι οποίοι συγκέντρωσαν φάρμακα και τα παρέδωσαν στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών και ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 263 επισκέπτες