Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται την Πέμπτη τα νέα κρούσματα...

Νέα διαμαρτυρία στις Σέρρες ενάντια στους εμβολιασμούς

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Σε ανανέωση του στόλου του προχώρησε εσχάτως ο Δήμος Αμφίπολης. Πιο συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες παραδόθηκαν στην έδρα του Δήμου, δηλαδή στο Ροδολίβος, δύο(2) νέα σύγχρονα επαγγελματικά ημιφορτηγά αυτοκίνητα, τύπου 4x4, τα οποία είχαν ενταχθεί προς χρηματοδότηση μέσω του Προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ - Προμήθεια μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού».


Τα δύο(2) Ι.Χ. αυτοκίνητα, τύπου Pick-Up (Toyota Hilux), αναμένεται να χρησιμεύσουν τόσο στη μετακίνηση του εργατοτεχνικού προσωπικού και θα καλύψουν τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν στον ούτως ή άλλως μεγάλο σε έκταση Δήμο της Αμφίπολης.

«Ως νέα Διοίκηση του Δήμου, αναγνωρίζοντας τα προβλήματα που υπάρχουν, λόγω και του μη καλοσυντηρημένου στόλου οχημάτων, προχωρήσαμε αμέσως σε ενέργειες, τα αποτελέσματα των οποίων, μόλις σε ένα χρόνο από την ανάληψη της Διοίκησης του Δήμου, είναι ορατά στους πολίτες», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αμφίπολης, Στέργιος Φράστανλης.

«Στις αρχές του 2021 αναμένουμε ακόμη δύο(2) καινούρια απορριμματοφόρα οχήματα, ένα(1) όχημα για βιοαπόβλητα από τον ΦΟΔΣΑ , ένα μηχάνημα-κλαδοτεμαχιστή και συνολικά 273 καφέ κάδους» (για τα υπολείμματα τροφίμων και λοιπά οργανικά απόβλητα), πρόσθεσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Ιορδάνης Παπαδόπουλος.

Μάλιστα, ο κ.Παπαδόπουλος σε συνεργασία με την επίσης Αντιδήμαρχο Αμφίπολης, Ελένη Πατσιά, κατάφεραν, έπειτα από επίμονη συνεννόηση με τους υπευθύνους της εταιρείας του TAP να «επικαιροποιήσουν» το ζήτημα της δωρεάς προς το Δήμο Αμφίπολης. Στην ουσία, πέτυχαν μία σημαντική δωρεά, που έρχεται από τα χρόνια της προηγούμενης δημοτικής αρχής, Κ.Μελίτου και η οποία μολονότι το έργο του TAP ολοκληρώθηκε στα εδάφη του εν λόγω Δήμου, ωστόσο, η δωρεά αυτή, που αφορούσε σε δύο(2) δημοτικά ιατρεία, δεν είχε γίνει ποτέ. Τώρα, λοιπόν, και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου, Ιορδάνη Παπαδόπουλου αναμένονται δύο(2) διπλοκάμπινα οχήματα τύπου Pick-Up (σσ Mercedes), τα οποία μάλιστα προβλέπεται να παραδοθούν στη νυν δημοτική αρχή πριν από την εκπνοή του 2020.

Κείμενο: Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Φιλόλογος – Δημοσιογράφος)

Διαβάστε επίσης:

  • Πράξη ανθρωπιάς από το ΙΕΚ Ν.Ζίχνης! Πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τους ιθύνοντες του Δημόσιου ΙΕΚ Νέας Ζίχνης, οι οποίοι συγκέντρωσαν φάρμακα και τα παρέδωσαν στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών και ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 339 επισκέπτες