Σέρρες: Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς ακούστηκε στα σχολεία

Με ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά...

Ικανοποιημένος από τη Δομή Μεταναστών Σερρών ο Ν. Μηταράκης

Τα εύσημά του για τον τρόπο λειτουργίας της...

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Σερρών στην 85η ΔΕΘ

Η 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης | 11-19.09.2021 ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021, ως η πρώτη Covid-Free Έκθεση με φυσική παρουσία.

Εντύπωση μας προκάλεσε η δημοσίευση της κα.Παλάζη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook όπου ανέβασε φωτογραφία έχοντας από κοντά τον Δήμαρχο… σχολιάζοντας πως πέρασε ένας χρόνος από τότε που ανέλαβαν τα καθήκοντά τους και πως αποδείχτηκε πως είναι φτιαγμένοι για τα δύσκολα.

Δεν είναι η ώρα να σχολιάσουμε το έργο της Δημοτικής Αρχής του κ.Χρυσάφη ακόμα γιατί θεωρούμε πως είναι νωρίς αλλά εσείς κα.Παλάζη μην ξεχνάτε ότι έχετε να δώσετε κάτι πολύ εύκολες απαντήσεις στις ερωτήσεις που σας έθεσε ο δημοσιογράφος κ.Καπετάνιος και οφείλετε να δώσετε στο Σερραϊκό λαό και αφήστε τα δύσκολα προς το παρών…

Για την ιστορία το άρθρο μας με το ποσό των 6.820€ που δαπάνησε η κα.Παλάζη για διαφήμιση των ΚΔΑΠ προκάλεσε μεγάλη αντίδραση (δείτε εδώ το άρθρο) και με τη σειρά του ο κ.Καπετάνιος έκανε τις πολύ εύλογες ερωτήσεις που μπορείτε να δείτε εδώ αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμα η κα.Παλάζη.

Αντί να απαντήσει στις ερωτήσεις προτίμησε να ανεβάσει δημοσίευση στο Facebook θεωρώντας πως τα Like έχουν μεγαλύτερη αξία από την ενημέρωση του Σερραϊκού λαού .

Γι’αυτό σας λέμε κ.Παλάζη…
Κάντε τα εύκολα και αφήστε τα δύσκολα

Διαβάστε επίσης:

  • Όλα στο χέρι του Δημάρχου Καιρός ανακατατάξεων το φθινόπωρο για τους Δήμους της χώρας. Ανακατεύουν, λοιπόν, οι Δήμαρχοι την «τράπουλα» των αρμοδιοτήτων και των αντιδημαρχιών και για κάπο...