Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται την Πέμπτη τα νέα κρούσματα...

Νέα διαμαρτυρία στις Σέρρες ενάντια στους εμβολιασμούς

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Ο Ανταγωνισμός των ΚΔΑΠ τα τελευταία χρόνια στις Σέρρες είναι πολύ μεγάλος με αποκορύφωμα τη φετινή χρονιά που έχουν ανοίξει πολλά περισσότερα.

Μόνο στο Σκούταρι  τη φετινή χρονιά έχουν ανοίξει 2 καινούργια ιδιωτικά ΚΔΑΠ παρόλο που το ΚΔΑΠ του Δήμου Σερρών λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια.

Αυτό που μας παραξενεύει στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως ο Δήμος Σερρών και συγκεκριμένα η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κ.Χριστίνα Παλάζη παίρνει προσωπικά την πρωτοβουλία και με απευθείας ανάθεση διαθέτει το ποσό των 6.820 € σε διαφήμιση για να γράψουν οι γονείς τα παιδιά τους στα ΚΔΑΠ του Δήμου.

Επίσης παρέχουν δωρεάν σε όποιο παιδί γραφτεί στα ΚΔΑΠ του Δήμου ένα καινούργιο και αστραφτερό... ποδήλατο όπως διαφημίζουν που ασφαλώς αποτελεί ισχυρό δέλεαρ στην οικονομική δυσχέρεια των καιρών που ζούμε…

Ο ανταγωνισμός είναι άνισος και αναφερόμαστε περισσότερο στους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών ΚΔΑΠ που προσπαθούν να κρατήσουν την επιχείρηση τους ζωντανή με τη δουλειά και το έργο που προσφέρουν και όχι με Δώρα και Διαφημίσεις και μάλιστα με χρήματα των Σερραίων…

Και αν πρόκειται να κάνει κάποιος ιδιώτης  μια διαφήμιση θα το σκεφτεί πολύ ποιο μέσο έχει την μεγαλύτερη απήχηση και τι αποτέλεσμα θα αποφέρει έστω και ένα μικρό ποσό διαφήμισης της τάξης των 100 € και όχι των 6.820 € που δίνει η κ.Παλάζη.

Θα περιμέναμε ο Δήμος Σερρών να είναι πιο κοντά στο Σερραίο επιχειρηματία όπως έλεγε, και όχι να χρησιμοποιεί τέτοιες τακτικές.

Έστω και 1 παιδί να μην γραφτεί στα ΚΔΑΠ του Δήμου Σερρών με τόσα λεφτά σε διαφήμιση και τόσα δώρα θα το θεωρούσαμε αποτυχία κ. Παλάζη…

Επίσης ασφαλώς θεωρούμε άκρως απίθανο το ενδεχόμενο να ασκούνται πιέσεις μέσω ανθρώπων κλειδιών (Προέδρους κοινοτήτων κ.α) για να κάνουν εγγραφές παιδιών στα ΚΔΑΠ του Δήμου που σαν σκέψη μπορεί να περνά από το μυαλό πολλών αναγνωστών.

Και μάλιστα στις πλάτες των παιδιών μας…

Ο Δήμαρχος άραγε τα γνωρίζει όλα αυτά;

 

Διαβάστε επίσης:

  • Πράξη ανθρωπιάς από το ΙΕΚ Ν.Ζίχνης! Πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τους ιθύνοντες του Δημόσιου ΙΕΚ Νέας Ζίχνης, οι οποίοι συγκέντρωσαν φάρμακα και τα παρέδωσαν στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών και ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 293 επισκέπτες