Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται την Πέμπτη τα νέα κρούσματα...

Νέα διαμαρτυρία στις Σέρρες ενάντια στους εμβολιασμούς

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Ακόμη μία ιστορία καθημερινής τρέλας από τους σερραϊκούς δρόμους, όπως την κατέγραψε ο αναγνώστης του site: «serreslife.gr» Κ.Ν. στην Εθνική Οδό Σερρών-Δράμας, στο ύψος της διασταύρωσης του Θολού. 

Το αυτοκίνητο έχει μετατραπεί από ένα μεσαίων διαστάσεων SUV σε επαγγελματικό και εκτελεί …μεταφορές. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μεταφέρει στην οροφή του πέραν της υπερφορτωμένης μπαγαζιέρας, ένα όρθιο ποδήλατο ενώ και στο πίσω μέρος του οχήματος έχουν προσδεθεί ακόμη τρία(3) ποδήλατα σε πλαγιαστή θέση! 

Ο οδηγός του εν λόγω Nissan Qashqai είχε «κεφάκια», καθώς παρόλο που τα όσα κουβαλούσε προεξείχαν πάνω από ένα μέτρο από το αμάξωμα και η ορατότητα προς τα πίσω ήταν περιορισμένη, εντούτοις, εκείνος όχι μόνο δεν συμπεριφερόταν προσεκτικότερα, άλλα άρχισε και τις προσπεράσεις, «καβαλώντας» τη διπλή διαχωριστική γραμμή και αγνοώντας τα οχήματα στο αντίθετο ρεύμα.                                        

Το στιγμιότυπο συνέλαβε ο φακός του αναγνώστη του site: «serreslife.gr»  Κ.Ν.  πενήντα(50) μέτρα πριν από τη διασταύρωση του Θολού, στα όρια του Δήμου Νέα Ζίχνης και τον οποίο ευχαριστούμε για τη φωτογραφία αλλά και τις συνοδευτικές πληροφορίες. 


Κείμενο: Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Φιλόλογος – Δημοσιογράφος)

Διαβάστε επίσης:

  • Πράξη ανθρωπιάς από το ΙΕΚ Ν.Ζίχνης! Πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τους ιθύνοντες του Δημόσιου ΙΕΚ Νέας Ζίχνης, οι οποίοι συγκέντρωσαν φάρμακα και τα παρέδωσαν στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών και ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 362 επισκέπτες