Π.Ε. Σερρών: 19 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 19 ανέρχονται την Τρίτη τα νέα κρούσματα...

Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται τη Δευτέρα τα νέα κρούσματα...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «παρκάρω όπου γουστάρω» πάει δικαιωματικά στον ασυνείδητο οδηγό αυτού του Opel Astra, καθώς στάθμευσε το όχημά του με αυτόν τον τόσο «χαριτωμένο» και «ευρηματικό» τρόπο!


Το είδαμε και το καταγράψαμε στο φωτογραφικό μας φακό πριν από λίγες ημέρες στη συμβολή των οδών Πόντου και 8ης Μαΐου, στη συνοικία Καλκάνη. Εκεί, λοιπόν, ο συμπολίτης μας είχε τη φαεινή ιδέα να «εγκαταλείψει» το αμάξι του για πέντε(5) ώρες παρακαλώ! Ακόμη μεγαλύτερη η έκπληξή μας, όταν διαπιστώσαμε ότι ο απερίσκεπτος οδηγός φιλοτιμήθηκε ύστερα από τόσες ώρες να μετακινήσει το αυτοκίνητό του, χωρίς ασφαλώς να έχει κάποια κλήση στο παρμπρίζ του.

Επειδή θεωρώ ότι η «στήλη» προβαίνει πάντα σε καλοπροαίρετες και καλόπιστες κριτικές, οφείλω να αναγνωρίσω το γεγονός της ανυπαρξίας χώρων στάθμευσης σε γενικότερο επίπεδο. Είναι ένα φαινόμενο, που πλέον συναντάται όχι μόνο στο κέντρο της πόλης των Σερρών αλλά δυστυχώς υφίσταται ως πρόβλημα και στις γειτονιές, περιφερειακά της πόλης.

Κείμενο : Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Φιλόλογος-Δημοσιογράφος)

Διαβάστε επίσης:

  • Πράξη ανθρωπιάς από το ΙΕΚ Ν.Ζίχνης! Πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τους ιθύνοντες του Δημόσιου ΙΕΚ Νέας Ζίχνης, οι οποίοι συγκέντρωσαν φάρμακα και τα παρέδωσαν στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών και ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 332 επισκέπτες