Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται την Πέμπτη τα νέα κρούσματα...

Νέα διαμαρτυρία στις Σέρρες ενάντια στους εμβολιασμούς

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Επί της οδού Θεσσαλονίκης, απέναντι από το χώρο στάθμευσης της άλλοτε Νομαρχίας Σερρών, στέκει αλλοιωμένο από το χρόνο, μηχάνημα ελεγχόμενης στάθμευσης παροπλισμένο.


Αυτό, δεν συμβαίνει μόνο στην προαναφερθείσα οδό αλλά και σε άλλα σημεία της πόλης. Τα μηχανήματα αυτά είναι ογκώδη και μοιραία καταλαμβάνουν ικανό τμήμα των πεζοδρομίων, δυσκολεύοντας έτσι αρκετές φορές την κίνηση των πεζών.

Σε μία «έξυπνη πόλη» κατά τις πομπώδεις εξαγγελίες του Δημάρχου Σερραίων, πρώτα αφαιρούνται τα απαρχαιωμένα, άχρηστα μηχανήματα, που έρχονται από το παρελθόν και κατόπιν γίνονται οι ρυθμίσεις στάθμευσης των αυτοκινήτων μέσα στην πόλη.

Φαντάζει ανορθόδοξο, να θέλουμε να κάνουμε την πόλη μας «σύγχρονη» και «λειτουργική» (σσ σαν τα Τρίκαλα θέλουν όλοι να κάνουμε την πόλη των Σερρών) και παράλληλα να διατηρούμε τα απομεινάρια μιας άλλης εποχής !

Άποψη: Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Φιλόλογος – Δημοσιογράφος)

Διαβάστε επίσης:

  • Πράξη ανθρωπιάς από το ΙΕΚ Ν.Ζίχνης! Πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από τους ιθύνοντες του Δημόσιου ΙΕΚ Νέας Ζίχνης, οι οποίοι συγκέντρωσαν φάρμακα και τα παρέδωσαν στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών και ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 219 επισκέπτες