Περιστατικό βίας ανηλίκων σε σχολείο της πόλης στις Σέρρες

Περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού, αυτή τη φορά μέσα σε αυλή...

Στις Σέρρες τα κλασικά αυτοκίνητα του “Mycenaean - Minoan Rally”

Μία φάση του γνωστού “Mycenaean–Minoan Rally”...

Πρόταση του Δήμου Σερρών για νέο προπονητικό κολυμβητήριο στις Σέρρες

Η δημοτική αρχή, προσπαθώντας να δώσει λύση στα προβλήματα του υγρού στίβου προς όφελος των αθλητών και αθλητριών, αποφάσισε να υποβάλει πρόταση για τη δημιουργία ενός νέου προπονητικού κολυμβητηρίου στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, προϋπολογισμού 1.977.800 ευρώ.

Επί της οδού Θεσσαλονίκης, απέναντι από το χώρο στάθμευσης της άλλοτε Νομαρχίας Σερρών, στέκει αλλοιωμένο από το χρόνο, μηχάνημα ελεγχόμενης στάθμευσης παροπλισμένο.


Αυτό, δεν συμβαίνει μόνο στην προαναφερθείσα οδό αλλά και σε άλλα σημεία της πόλης. Τα μηχανήματα αυτά είναι ογκώδη και μοιραία καταλαμβάνουν ικανό τμήμα των πεζοδρομίων, δυσκολεύοντας έτσι αρκετές φορές την κίνηση των πεζών.

Σε μία «έξυπνη πόλη» κατά τις πομπώδεις εξαγγελίες του Δημάρχου Σερραίων, πρώτα αφαιρούνται τα απαρχαιωμένα, άχρηστα μηχανήματα, που έρχονται από το παρελθόν και κατόπιν γίνονται οι ρυθμίσεις στάθμευσης των αυτοκινήτων μέσα στην πόλη.

Φαντάζει ανορθόδοξο, να θέλουμε να κάνουμε την πόλη μας «σύγχρονη» και «λειτουργική» (σσ σαν τα Τρίκαλα θέλουν όλοι να κάνουμε την πόλη των Σερρών) και παράλληλα να διατηρούμε τα απομεινάρια μιας άλλης εποχής !

Άποψη: Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Φιλόλογος – Δημοσιογράφος)

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 178 επισκέπτες