Τι θα γίνει με το 21ο και 15ο δημοτικό Σερρών;

Σύγχυση και αναστάτωση επικρατεί στους γονείς...

Φορολογικό νομοσχέδιο - Συγκέντρωση μπροστά στη ΔΟΥ Σερρών

Συγκέντρωση για το φορολογικό νομοσχέδιο μπροστά στη ΔΟΥ...

Αυτά είναι τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια για τα οποία "διαμαρτύρονται" οι Σύμμαχοι

Με Δελτίο Τύπου που έστειλε η Συμμαχία Σερραίων στα Μ.Μ.Ε και με μια επισυναπτόμενη φωτογραφία (1 κανονικό ψηφοδέλτιο και 1 ΡΟΖ ) αναφέρει πως υπήρχε ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ και πως τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια εμφανέστατα διακρίνονται από 15 μέτρα απόσταση! Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Σημείο αναφοράς στις κουβέντες μας, χώρος πολιτιστικών εκδηλώσεων και ομιλιών, τόπος για παιχνίδι και ξεκούραση, η πλατεία Ελευθερίας της πόλης των Σερρών. Λίγο πράσινο, ακόμη πιο λίγα παγκάκια, όμως, αγαπημένη συνήθεια μια βόλτα στην «αγκαλιά» της.


Την ώρα που οι Σέρρες ξυπνούν, οι πρώτοι επισκέπτες της πλατείας ψάχνουν το γνώριμο χώρο τους: Μια θέση για ένα παγκάκι. Συνήθως, είναι άνθρωποι της Τρίτης Ηλικίας, με μία εφημερίδα στο χέρι και τη μοναξιά να κρέμεται στο βλέμμα τους, γεμίζουν τις άδειες ώρες τους με τις εναλλασσόμενες εικόνες της πλατείας. Το «χθες» περίσσεψε στη ζωή τους και το «σήμερα» αδυνατούν να το κατανοήσουν.

Πού και πού ανταλλάσσουν κουβέντες μεταξύ τους αλλά και με περαστικούς μέχρι να έρθει το μεσημέρι. Ανώνυμοι άνθρωποι, πρόσωπα άγνωστα για όλους εμάς, που βιαστικά διασχίζουμε το χώρο της πλατείας, γίνατε δυνατές εικόνες, χαραγμένες μέσα μας.

Σκέψεις : Ιορδάνης Ξανθόπουλος (Φιλόλογος – Δημοσιογράφος)

Διαβάστε επίσης: