Σε κλοιό πίεσης παραμένει το Νοσοκομείο Σερρών

Σε κλοιό πίεσης παραμένει και σήμερα το...

Με πρόεδρο τον Π. Καρίπογλου το νέο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών

Με την επανεκλογή του Παναγιώτη Καρίπογλου, του...

Πέρασε κατά πλειοψηφία το θέμα των LED από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών

Αποφασίστηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σερρών κατά τη συνεδρίασή της τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου η έναρξη της διαδικασίας αντικατάστασης του οδοφωτισμού με φωτιστικά LED για το σύνολο του Δήμου μέσω Σύμβασης Ενεργειακής Απόδοσης(ΣΕΑ - ΣΔΙΤ).

Μπροστά σε εκατοντάδες Βισάλτες διαβάστηκαν οι σελίδες από το βιβλίο «Κάποιες στιγμές είναι όλος ο κόσμος» του άλλοτε Νομάρχη Σερρών και Βουλευτή Σερρών της ΝΔ, Τάσου Καριπίδη. 

Η αίθουσα, όπου πραγματοποιούνται οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Βισαλτίας (σσ Δημαρχιακό Μέγαρο Νιγρίτας) γέμισε ασφυκτικά από συμπατριώτες του άλλοτε Νομάρχη, ο οποίος με έκδηλη χαρά αλλά και φανερή συγκίνηση παρουσίασε στο κοινό την Τετάρτη(13/02/2019) το πρώτο του εκδοτικό πόνημα. 
Το «παρών» στην εκδήλωση του επί οκτώ(8) χρόνια Νομάρχη (σσ 1994-2002) και άλλοτε Βουλευτή (σσ 2004-2012) Τάσου Καριπίδη  έδωσαν πολλοί πρώην και νυν αυτοδιοικητικοί άνθρωποι αλλά και άλλες προσωπικότητες της περιοχής.

Για το βιβλίο μίλησαν η Δήμαρχος Βισαλτίας, Αγνή Δουβίτσα, η φιλόλογος, Ολυμπία Παχαδίρογλου και ο δημοσιογράφος/φιλόλογος, Ιορδάνης Ξανθόπουλος.

«Μέσα στις σελίδες του βιβλίου του, ο Τάσος Καριπίδης καταθέτει σκέψεις για τη ζωή, τα όνειρα, τις φιλοδοξίες, τα πιστεύω, τους αγώνες του αλλά και τις αγωνίες για τον τόπο του. Μέσα από μία εκ βαθέων εξομολόγηση, αφήνει τον αναγνώστη να γνωρίσει καλύτερα τον άνθρωπο Τάσο Καριπίδη, να πορευτεί μαζί του τους δύσβατους δρόμους της πορείας του, να γευτεί κι αυτός μαζί του την τρυφερότητα των συναισθημάτων του, να γίνει κοινωνός των απογοητεύσεων και των πισώπλατων χτυπημάτων και να αφουγκραστεί το βηματισμό του απλού, λαϊκού ανθρώπου από το πρώτο σκαλί του, εκεί στο χωριό Αχινός, μέχρι τα σκαλιά της Βουλής, στην πρωτεύουσα των Αθηνών», είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος, Ιορδάνης Ξανθόπουλος, μιλώντας πιο αναλυτικά για το βιβλίο του κ.Καριπίδη.

Τις αμέσως επόμενες εβδομάδες ο κ.Καριπίδης και οι εκδόσεις «Αιγαίο» αναμένεται να παρουσιάσουν το βιβλίο στην κωμόπολη του Σιδηροκάστρου με πιθανότερη ημερομηνία αυτή στις 27 Φεβρουαρίου.

Πηγή : Εφημερίδα «Ελευθερία»

Διαβάστε επίσης:

  • Το αποτύπωμα της Φώφης Όταν ένας πολιτικός αποκαλείται από την πλειονότητα των ανθρώπων με το μικρό του όνομα, αυτό δείχνει ότι το ανθρώπινο πρόσωπό του υπερισχύει. Για όλους μας, η Φ...
  • Απώλεια ο θάνατος του Θόδωρου Αραμπατζή Πενθεί η σερραϊκή κοινωνία για το χαμό του Θόδωρου Αραμπατζή, πενθούμε κι όλοι εμείς, που λέγαμε μαζί του δυο-τρεις κουβέντες παραπάνω από την απλή καλημέρα. ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 257 επισκέπτες