Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

«Πρέπει να γίνει αντιληπτό σε όλους η σημασία του Αυτοκινητοδρομίου και ο ρόλος του στην σερραϊκή ζωή και στη διαμόρφωση του τουριστικού πεδίου στην ευρύτερη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας». Οι παραπάνω σκέψεις ανήκουν στον Πρόεδρο του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών, Βασίλη Παπαβασιλείου, ο οποίος μίλησε στο δημοσιογράφο, Ιορδάνη Ξανθόπουλο και το περιοδικό «ΜΕΤΑmagazino».


Σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης και αναφορικά με τον αυστηρό ισχυρισμό ορισμένων που λένε ότι η πλειονότητα των Σερραίων απέχει από τα δρώμενα του Αυτοκινητοδρομίου και ότι στην ουσία την Πίστα την χαίρονται άλλοι, ο κ.Παπαβασιλείου τόνισε τα εξής: «Όσοι προβαίνουν σε τέτοιες «τοποθετήσεις», το μόνο που κάνουν είναι να «πληγώνουν» το Αυτοκινητοδρόμιο. Έχω ακούσει κι εγώ αυτή την εσφαλμένη και ίσως και κακοπροαίρετη άποψη. Είναι πέρα ως πέρα αβάσιμη. Μια βόλτα μια οποιαδήποτε τυχαία Κυριακή θα πείσει και τον πλέον κακόπιστο. Οι πύλες του Αυτοκινητοδρομίου είναι διάπλατα ανοιχτές για όλους. Σερραίους, Έλληνες και ξένους. Όλοι την «χαίρονται» την Πίστα. Αυτό γίνεται και αυτό πρέπει να συνεχίσει».





Πηγή : ΜΕΤΑmagazino

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 326 επισκέπτες