Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται την Πέμπτη τα νέα κρούσματα...

Νέα διαμαρτυρία στις Σέρρες ενάντια στους εμβολιασμούς

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

Πρόσκληση σε νέους αριστούχους μαθητές της πόλης
racism.jpgelvima.gif
Ο Δήμος Σερρών έλαβε ομόφωνη απόφαση να συμμετάσχει στο πρόγραμμα του Παγκόσμιου Οργανισμού της UNESCΟ που γίνεται σε συνεργασία με το Συμβούλιο της Ευρώπης, τον Ευρωπαϊκό Συνασπισμό των Πόλεων Κατά του Ρατσισμού (ECCAR) και την ποδοσφαιρική ομάδα FC BARCELONA, στο 1ο Παγκόσμιο Forum ¨Voices Against Racism¨ (Νεανικές Φωνές Ενάντια στο Ρατσισμό) που θα πραγματοποιηθεί στη Μπολόνια της Ιταλίας.
Έτσι, ο Δήμος Σερρών απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους νέους αριστούχους μαθητές της πόλης ( 19,5 και άνω) με πολύ καλή γνώση αγγλικών να δηλώσουν συμμετοχή στο παραπάνω πρόγραμμα.
Κάθε μέρα στις 10 π.μ. ως τη 1η του μήνα θα γίνονται οι συναντήσεις των ομάδων εργασίας στον 3Ο όροφο της Δ.Ε.Π.Κ.Α.
Την πόλη των Σερρών στο Forum της Μπολόνια, θα εκπροσωπήσουν 2 παιδιά, η επιλογή των οποίων θα γίνει κατόπιν κλήρωσης στο Δημοτικό Μέγαρο παρουσία του Δημάρχου και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.
Η UNESCO πιστεύει ότι ο αθλητισμός είναι το μεγαλύτερο κίνημα παγκοσμίως και προτρέπει τους νέους που συμμετέχουν στον αθλητισμό μέσα από τις ομάδες, την Παγκόσμια Ομοσπονδία, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να κινητοποιηθούν με δράσεις στα πρωταθλήματά τους καθώς και να ευαισθητοποιήσουν τις τοπικές κοινωνίες.
''Απ’ όλα τα αθλήματα, το επαγγελματικό ποδόσφαιρο προσελκύει τους περισσότερους τηλεθεατές και γεμίζει τα μεγαλύτερα στάδια με παθιασμένα πλήθη. Αλλά ως εκτόνωση εθνικών και κοινωνικών εντάσεων, γίνεται αρκετές φορές το πεδίο των χειρότερων βιαιοτήτων. Είναι μια βία που το σύστημα την ανέχεται. Είναι η έκφραση μιας ξεστρατισμένης εξέγερσης, που περισσότερο ενισχύει παρά απειλή την καθεστηκυία εξουσία'' υποστηρίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

  • Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 13 ανέρχονται την Πέμπτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: 23 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 23 ανέρχονται την Τετάρτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: 19 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 19 ανέρχονται την Τρίτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 13 ανέρχονται τη Δευτέρα τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 237 επισκέπτες