Π.Ε. Σερρών: 19 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 19 ανέρχονται την Τρίτη τα νέα κρούσματα...

Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται τη Δευτέρα τα νέα κρούσματα...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

isde_08.jpgΠυρετώδεις προετοιμασίες από τους φορείς του νομού Σερρών elvima.gif
Ετοιμά-
ζεται ο νομός Σερρών να υποδεχθεί τη μεγάλη, παγκόσμια διοργάνωση Six Days Enduro, με μία φαντασμαγορική τελετή έναρξης, στις 30 Αυγούστου, που θα περιλαμβάνει και συναυλία με τη γνωστή τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου. Είναι μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Προκειμένου να υπάρξει η καλύτερη προετοιμασία για το γεγονός αυτό, που θα λάβει χώρα στις Σέρρες, από την 1η έως τις 6 Σεπτεμβρίου, οι φορείς του νομού έχουν συχνές επαφές και συναντήσεις. Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτό πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί συνάντηση εργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Σερρών.
Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο νομάρχης Σερρών Στέφανος Φωτιάδης, ήταν μια καθοριστική συνάντηση και χαρακτήρισε το επίπεδο πολύ καλό.
«Όλοι οι φορείς δηλώνουν «παρών» και προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις τα πάντα να είναι έτοιμα. Το six days enduro αποτελεί για όλους μας μία πρόκληση και ένα πρόκριμα», τόνισε ο νομάρχης Σερρών.
Από την πλευρά του, ο διευθυντής της ΔΕΗ Σερρών Μανώλης Εμμανουηλίδης ζήτησε από το δήμο Σερρών να καταβάλει το ποσό των 46 χιλιάδων ευρώ για την επιπλέον γραμμή παροχής ρεύματος στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, τονίζοντας πως αν δεν καταβληθεί το ποσό, θα παρουσιαστεί πρόβλημα, με τον διευθύνονται σύμβουλο του αυτοκινητοδρομίου Τάκη Σωτηριάδη να υποστηρίζει πως τα χρήματα θα καταβληθούν άμεσα
«Τόσο ο δήμος Σερρών, όσο και το αυτοκινητοδρόμιο είναι πανέτοιμα για τη μεγάλη διοργάνωση,» επεσήμανε ο κ. Τάκης Σωτηριάδης, ενώ πρόσθεσε:
«Μέχρι τις 5 Αυγούστου θα παραδοθούν τα έργα που εκτελούνται στο αυτοκινητοδρόμιο, όπως είναι η πίστα μότο κρος και το κάμπινγκ».
Όλες οι υπηρεσίες βρίσκονται επί ποδός και οι ειδικές διαδρομές είναι σχεδόν έτοιμες, ενώ μέχρι τις 22 Αυγούστου θα τοποθετηθούν βοηθητικές πινακίδες για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Σημαντικό είναι και το κομμάτι των εθελοντών, που μέχρι στιγμής είναι 267 και αναμένεται να συμβάλλουν τα μέγιστα στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.
Ο κ. Χρήστος Κωνσταντινίδης, μέλος της ΛΑΜΣ και πρόεδρος της ένωσης Ξενοδόχων ν. Σερρών, τόνισε πως
«Υπάρχει ετοιμότητα. Τα προβλήματα που παρουσιάζονται μπορούν να αντιμετωπισθούν. Η φετινή διοργάνωση θα είναι καλύτερη στο θεσμό του six days enduro,» διαβεβαίωσε το μέλος της ΛΑΜΣ και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χρήστος Κωνσταντινίδης.

Διαβάστε επίσης:

  • Π.Ε. Σερρών: 19 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 19 ανέρχονται την Τρίτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 13 ανέρχονται τη Δευτέρα τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: 6 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 6 ανέρχονται την Τετάρτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: 21 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 21 ανέρχονται την Τετάρτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 230 επισκέπτες