Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται την Πέμπτη τα νέα κρούσματα...

Νέα διαμαρτυρία στις Σέρρες ενάντια στους εμβολιασμούς

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

elvima.giftrentsios.jpgΜε μία επιστολή «κόλαφο» κατά του εκδότη κ. Αθανάσιου Αραμπατζή, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών του ΠΑΣΟΚ, εκφράζουν την πλήρη συμπαράστασή τους στη Γενική Γραμματέα της ΕΛΜΕ και μέλος της Νομαρχιακής κ. Σταυρούλα Σάββα. Το πλήρες κείμενο της επιστολής, έχει ως εξής: Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ν. Σερρών αισθάνεται την ανάγκη αλλά και την ηθική υποχρέωση να καταγγείλει την αήθη και προκλητική επίθεση που επιχειρήθηκε από το δημοσιογράφο κ. Αθανάσιο Αραμπατζή, του τηλεοπτικού σταθμού ΔΙΚΤΥΟ, προς τη Γενική Γραμματέα του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Σερρών και μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ, καθώς επίσης και την αναίτια και κατ΄ εξακολούθηση επίθεση εναντίον των συνδικαλιστικών αγώνων των εργαζομένων και των φορέων της.

Η συνεχής καταστρατήγηση των αρχών της δημοσιογραφικής δεοντολογίας από το γνωστό δημοσιογράφο πρέπει να απασχολήσει σοβαρά τη διοίκηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.
Η ανοχή του Σερραϊκού κοινού και ορισμένων τοπικών πολιτικών παραγόντων απέναντι στην τακτική της αυθαίρετης, ασύδοτης και χωρίς ηθικές αρχές δημοσιογραφίας, τακτική που καθιέρωσε εδώ και χρόνια στον τόπο μας ο γνωστός δημοσιογράφος, πρέπει επιτέλους να σταματήσει.
Η ελευθερία του Τύπου έχει και αρχές, που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παραβιάζει. Πολύ περισσότερο βέβαια δεν έχει κανένα δικαίωμα να επιχειρεί την ηθική καταρράκωση και ηθική εξόντωση ενός πολίτη, ευτελίζοντας και εξευτελίζοντάς τον, προσβάλλοντας την προσωπικότητά του, όπως συνέβη και στη συγκεκριμένη περίπτωση του μέλους της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ν. Σερρών.
Για το λόγο αυτό εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον αγώνα που έχει ξεκινήσει για την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής. Και επειδή πεποίθησή μας είναι ότι η αξιοπρέπεια του πολίτη στο σημερινό πολιτισμό είναι υπέρτατο αγαθό και δεν χρήζει κομματικής ταυτότητας η προστασία της, δηλώνουμε πως το ηθικό και πολιτικό μας καθήκον επιτάσσει να ζητήσουμε από την Πολιτεία την ενεργοποίηση εκείνων των θεσμών που αποκαθιστούν την τιμή του κάθε πολίτη που θίγεται από τη δημοσιογραφική αυθαιρεσία.

Διαβάστε επίσης:

  • Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 13 ανέρχονται την Πέμπτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: 23 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 23 ανέρχονται την Τετάρτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: 19 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 19 ανέρχονται την Τρίτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 13 ανέρχονται τη Δευτέρα τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 373 επισκέπτες