Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται την Πέμπτη τα νέα κρούσματα...

Νέα διαμαρτυρία στις Σέρρες ενάντια στους εμβολιασμούς

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

ika.jpgΤραγικές ελλείψεις καταγγέλλουν ασφαλισμένοι elvima.gif
Σε απόγνωση έφτασε ο συνταξιούχος κ. Μάρκος Μαρκόπουλος, ο οποίος χρειάστηκε να καταφύγει στο ΙΚΑ την Τρίτη, προκειμένου να εξυπηρετηθεί ως ασφαλιζόμενος του φορέα που είναι, για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Το ΙΚΑ που αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα, τόσο με την έλλειψη προσωπικού, όσο και με την παντελή απουσία υλικοτεχνικής υποδομής, φέρνοντας στα… όριά τους, τους ασφαλισμένους. Ο κ. Μάρκος Μαρκόπουλος, είχε πριν από μερικές ημέρες ένα οικιακό ατύχημα, που του προκάλεσε εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο χέρι του. Το πρώτο που έκανε, ήταν να πάει στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου- σύμφωνα με δήλωσή του- του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και περιποιήθηκαν το τραύμα του, αλλά του ζήτησαν να επισκεφθεί το ΙΚΑ, προκειμένου να του γράψουν συνταγή, για να λάβει την απαιτούμενη φαρμακευτική αγωγή.


Ο ίδιος εξιστορώντας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης την περιπέτεια που έζησε στο ΙΚΑ, προσπαθώντας να λάβει τη συνταγή, κατήγγειλε ότι τα εργαλεία που επιχείρησε να χρησιμοποιήσει ο γιατρός προκειμένου να εξετάσει το τραύμα και ακολούθως να του δώσει τη συνταγή, ήταν απαρχαιωμένα και επικίνδυνα. Ακολούθησε μία επίπονη προσπάθεια για τον ίδιο, χωρίς όμως κατάληξη.
Τελικά, όπως υπογράμμισε ο κ. Μαρκόπουλος, έπρεπε να βάλει τις φωνές, για να πεισθεί ο γιατρός να του γράψει τη συνταγή με τη φαρμακευτική αγωγή.
«Είμαι από το 1957 ασφαλισμένος. Έχω τόσα ένσημα στο ΙΚΑ και έχω απαιτήσεις. Δεν θα υποβάλλω μήνυση. Υπάρχουν τόσοι ασφαλισμένοι που έχουν παράπονα από το ΙΚΑ, που θα πρέπει το ΙΚΑ να γίνει επιτέλους ένα ίδρυμα που θα παρέχει όλα όσα χρειάζονται οι ασφαλισμένοι,» επεσήμανε ο κ. Μάρκος Μαρκόπουλος, ενώ στο πλευρό του τάχθηκε και το Εργατικό Κέντρο νομού Σερρών, με τον πρόεδρό του Ηλία Αντωνίου να δηλώνει:
«Η συμπεριφορά ορισμένων γιατρών του ΙΚΑ είναι αν μη τι άλλο απαράδεκτη. Οι ασφαλισμένοι όλα αυτά τα χρόνια καταβάλλουν τις εισφορές τους, έτσι ώστε όταν έρθει η ώρα της ανάγκης, να έχουν την περίθαλψη που τους αξίζει».

Διαβάστε επίσης:

  • Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 13 ανέρχονται την Πέμπτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: 23 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 23 ανέρχονται την Τετάρτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: 19 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 19 ανέρχονται την Τρίτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 13 ανέρχονται τη Δευτέρα τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 237 επισκέπτες