Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

elvima.gifdasarxeio.jpgΤο ΚΕΠ της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σερρών προσπαθώντας να συμβάλει άμεσα στην ικανοποίηση των αναγκών των πολιτών για έγκαιρη ενημέρωση ανακοινώνει την προκήρυξη θέσεων εργασίας στο Δασαρχείο και τη ΔΕΣΕ Σερρών. Συγκεκριμένα:

1. Το Δασαρχείο Σερρών, υπαγόμενο στη Διεύθυνση Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε την πλήρωση ένδεκα (11) θέσεων ορισμένου χρόνου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου. Οι προβλεπόμενες ειδικότητες ορίζονται ως εξής: μία (1) θέση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην ειδικότητα Ειδικού Δασικής Προστασίας, πέντε (5) θέσεις Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) στην ειδικότητα Εργατών χειρωνακτών με εμπειρία και πέντε (5) θέσεις ΥΕ στην ειδικότητα Εργατών χειρωνακτών χωρίς εμπειρία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της Διεύθυνσης Δασών (Δασαρχείο) Σερρών (οδός Τέρμα Ομονοίας, αρμόδιος κ. Μυστακίδης Βασίλειος, τηλ. 2321039126) από τις 9-7-2008 έως και τις 18-7-2008.

2. Η Διεύθυνση Ελέγχου Συντήρησης Έργων (Δ.Ε.Σ.Ε.) Σερρών ανακοίνωσε την πλήρωση έξι (6) θέσεων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου. Οι προβλεπόμενες ειδικότητες ορίζονται ως εξής: τέσσερις (4) θέσεις ΥΕ στην ειδικότητα Εργατών και δύο (2) θέσεις ΔΕ στην ειδικότητα Οδηγών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλεύονται την προκήρυξη, να προμηθεύονται αιτήσεις και υπεύθυνες δηλώσεις από τα γραφεία της Δ.Ε.Σ.Ε. Σερρών (Τέρμα Ομονοίας, τηλ. 23210-46023). Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών έχει οριστεί έως και την 9-7-2008.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 414 επισκέπτες