Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται την Πέμπτη τα νέα κρούσματα...

Νέα διαμαρτυρία στις Σέρρες ενάντια στους εμβολιασμούς

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

eves_4.jpgΣτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΒΕΣ elvima.gif
Εν μέσω συγχαρη-
τηρίων αποκαλύφθηκε η «μαύρη τρύπα» στον προϋπολογισμό. Το θέμα του απολογισμού του 1ου φεστιβάλ γαστρονομίας που διοργάνωσαν το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και η Τοπική Ένωση Δήμων & Κοινοτήτων νομού Σερρών, ήταν αυτό που κυριάρχησε στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του επιμελητηρίου, το βράδυ της Πέμπτης και με αρκετά μέλη της διοίκησης να απουσιάζουν. Σε ένα ξέσπασμά του, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Άρης Δρογαλάς, παραδέχθηκε ότι υπάρχει «τρύπα» στον προϋπολογισμό του φεστιβάλ και πως αυτός εκτινάχθηκε στα ύψη, ενώ πρότεινε να ζητηθεί και από τους άλλους φορείς του νομού, να συμβάλλουν ώστε να καλυφθεί η «μαύρη τρύπα». Ο ίδιος, μάλιστα, δεν δίστασε να αναλάβει εξ ολοκλήρου την ευθύνη, αλλά τα… έβαλε και με όσους «πολέμησαν» και εξακολουθούν να «πολεμούν» τη διοργάνωση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ακόμη και σήμερα γίνονται κλειστές συζητήσεις για το θέμα.
Σε γενικές γραμμές, η διοίκηση του επιμελητηρίου απέσπασε τα εύσημα και τα συγχαρητήρια των μελών για τη διοργάνωση, ενώ προσέφεραν στο πρόεδρο Άρη Δρογαλά πλήρη στήριξη. Για παράδειγμα, τόσο η κ. Ελένη Τσιαπάρα, όσο και ο κ. Απόστολος Μυτιληναίος, δήλωσαν πως το διοικητικό συμβούλιο απαλλάσσει τον πρόεδρο από κάθε ευθύνη, θεωρώντας φυσιολογικό, να «πέσει έξω» στους υπολογισμούς, από τη στιγμή που διοργανώθηκε για πρώτη φορά.
Ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ του κ. Άρη Δρογαλά και του κ. Σωτήρη Αβράμη, όταν ο τελευταίος ζήτησε διευκρινίσεις για το διαφημιστικό κομμάτι και παράλληλα παρατήρησε ότι η διοίκηση πρέπει να είναι πιο προσεκτική στον προϋπολογισμό.
Ο κ. Χρήστος Καπετάνιος εξέφρασε τη θλίψη του για το γεγονός της αποχώρησης πολλών μελών από τη συνεδρίαση και υποστήριξε πως υπήρξαν ένας- δύο που θέλησαν να σαμποτάρουν τη διοργάνωση.
Η κ. Φέφη Παπαδοπούλου συνεχάρη τη διοίκηση για τη διοργάνωση, αλλά δεν δίστασε να αφήσει αιχμές για προηγούμενες διοικήσεις του επιμελητηρίου, λέγοντας πως το φεστιβάλ γαστρονομίας ήταν ουσιαστικά η μόνη ουσιαστική διοργάνωση που έχει αναλάβει το επιμελητήριο.
Η τοποθέτηση της κ. Φέφης Παπαδοπούλου, προκάλεσε την αντίδραση των κ.κ. Δημήτρη Γιαννάκη και Γιώργου Καπετάνη, που τη χαρακτήρισαν άτοπη.
Λίγη ώρα νωρίτερα, πριν την έναρξη της συνεδρίασης, βραβεύθηκαν οι επιχειρηματίες και όλοι όσοι συνέβαλαν στο να γίνει πράξη το φεστιβάλ γαστρονομίας.

Διαβάστε επίσης:

  • Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 13 ανέρχονται την Πέμπτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: 23 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 23 ανέρχονται την Τετάρτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: 19 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 19 ανέρχονται την Τρίτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 13 ανέρχονται τη Δευτέρα τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 359 επισκέπτες