Π.Ε. Σερρών: 19 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 19 ανέρχονται την Τρίτη τα νέα κρούσματα...

Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται τη Δευτέρα τα νέα κρούσματα...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

“Να εφαρμοστεί ο νόμος για τα τραπεζοκαθίσματα”
1.jpgparatiritisΜε επιστολή τους στο Δήμο Σερρών, στο Τμήμα κυκλοφοριακού σχεδιασμού και ρυθμίσεων, καταστηματάρχες της οδού Εμμ. Ανδρόνικου ζητούν να αλλάξει το κυκλοφοριακό καθεστώς στην παραπάνω οδό. ΓΡΑΦΕΙ:
Αντώνης Αθ.Φραγγεδάκης

Οι συνδημότες μας θέτουν καίρια ερωτήματα που χρήζουν άμεσης απάντησης από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου,(από τα αιτήματα, ερωτήματα τους φαίνεται ότι εκτός από το Τμήμα κυκλοφοριακού σχεδιασμού, θα πρέπει να απαντήσουν το Τμήμα Προσόδων, η Υπηρεσία Πρασίνου και η ΔΕΥΑΣ).
Οι καταστηματάρχες της οδού Εμμ. Ανδρόνικού επιπλέον ζητούν να εφαρμοστεί ο νόμος για τα τραπεζοκαθίσματα «ώστε να είναι δυνατή και ασφαλής η κίνηση των πεζών στα πεζοδρόμια». Απαράδεκτη κρίνεται και η κατάσταση που δημιουργείται όταν βρέχει, με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν αρκετά καταστήματα, αλλά και να υπάρχουν στάσιμα νερά επί της οδού, λόγω του μπαζώματος της σχάρας όμβριων υδάτων.
Η επιστολή κατατέθηκε στις 14 Μαΐου 2008 με αριθμό πρωτοκόλλου 20598. Δυστυχώς ουδείς υπεύθυνος απήντησε έως σήμερα, γεγονός που προκαλεί την δικαιολογημένη αγανάκτηση, αλλά και την απορία τους για τη μειωμένη ευαισθησία του δήμου στα αιτήματα των δημοτών και ιδιαίτερα των επαγγελματιών.
Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:


Α.Π. 20598/14.5.2008
Θέμα: ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΜΠΟΡΩΝ


Προς: Τον Δήμο Σερρών
Τμήμα Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Ρυθμίσεων
Κοινοπ.:Εμπορικός Σύλλογος Σερρών Αξιότιμοι κύριοι
Οι έμποροι που έχουμε τα καταστήματα μας στην οδό Εμμ. Ανδρόνικου συναντηθήκαμε και αποφασίσαμε να ζητήσουμε να μην αλλάξει το κυκλοφοριακό καθεστώς επί της εν λόγω οδού (από Β. Βασιλείου έως Ερμού), για να μη νεκρωθεί η εμπορική κίνηση(υπογράμμιση των συντακτών της επιστολής), όπως συμβαίνει στην οδό Σκρά. Παράλληλα να εφαρμόζεται ο νόμος που αφορά στον αριθμό των επί της οδού τραπεζοκαθισμάτων , ώστε να είναι δυνατή και ασφαλής η κίνηση των πεζών στα πεζοδρόμια (υπογράμμιση των συντακτών της επιστολής) και χωρίς εμπόδια η είσοδός τους στα καταστήματα μας.


Τέλος ερωτούμε τον Δήμο:
Γιατί μπαζώθηκε η σχάρα των όμβριων υδάτων;
Γιατί δεν αποκαθίστανται οι ζημιές στα παρτέρια;
Γιατί παραμελείται ο καλλωπισμός των φυτών;


Ευχαριστούμε.
ΣΕΡΡΑΙ 10-ΜΑΪΟΥ-2008

Διαβάστε επίσης:

  • Π.Ε. Σερρών: 19 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 19 ανέρχονται την Τρίτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 13 ανέρχονται τη Δευτέρα τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: 6 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 6 ανέρχονται την Τετάρτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: 21 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 21 ανέρχονται την Τετάρτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 708 επισκέπτες