Π.Ε. Σερρών: 19 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 19 ανέρχονται την Τρίτη τα νέα κρούσματα...

Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται τη Δευτέρα τα νέα κρούσματα...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

flowers.jpgΣτο πλαίσιο της Ημέρας Περιβάλλοντος Ανθοκομική Έκθεση Σερρών. paratiritis
Στη πλατεία Ελευθερίας από 28 Μαΐου-6 Ιουνίου. Σε μια πολύχρωμη όαση θα μετατραπεί η κεντρική πλατεία Ελευθερίας από την Τετάρτη 28 του τρέχοντα μήνα μέχρι την Παρασκευή 6 Ιουνίου, οπότε θα πραγματοποιηθεί η 4η Ανθοκομική Έκθεση, η οποία διοργανώνεται από τον Δήμο Σερρών, στο πλαίσιο της εκστρατείας περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας, αλλά και του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στις 5 του ίδιου μήνα. Ειδικότερα, το τμήμα της πλατείας, όπου και ο ανδριάντας του ήρωα Εμμανουήλ Παπά, θα πλημμυρίσει από φυτά και λουλούδια όλων των παραγωγών φυτών και των ιδιοκτητών φυτωρίων της πόλης των Σερρών και των δημοτικών διαμερισμάτων.
Οι πολίτες θα μπορούν να επισκέπτονται την έκθεση καθημερινά από τις 8:30 το πρωί έως τις 23:00 το βράδυ.
Να σημειωθεί ότι την έναρξη της έκθεσης θα κηρύξουν επίσημα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών κ. Κωνσταντίνος Κάλλιος και ο αντιδήμαρχος επί θεμάτων καθαριότητας κ. Ευάγγελος Σαντοριναίος, την Τετάρτη 28 Μαΐου και ώρα 09:00 το βράδυ (21:00 μ.μ.).
Η έκθεση και η σημασία της
Η Ανθοκομική Έκθεση είναι ένας θεσμός, τον οποίο η διοίκηση του Δήμου Σερρών επιδιώκει να καθιερώσει, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για προβλήματα του περιβάλλοντος, της φύσης και κατ' επέκταση για ζητήματα που αφορούν στο πράσινο και στην καθαριότητα.
Παράλληλα, με την διοργάνωση της έκθεσης δίνεται η δυνατότητα σε δεκάδες παραγωγούς του τόπου να εκθέσουν τα προϊόντα τους, καθώς επίσης και στον πολίτη η ευκαιρία να έλθει σε άμεση επαφή μαζί τους, ώστε να πάρει πληροφορίες σχετικά με το λουλούδι, τα φυτά και για να αγοράσει ό, τι τον ενδιαφέρει.

Σήμερα που το μπετόν και το γκρίζο έχει εισβάλλει για τα καλά στη ζωή, -είναι σημαντικό για τους Σερραίους-η πόλη τους να γίνεται ολοένα και περισσότερο πράσινη και πιο όμορφη.
Ο Δήμος Σερρών κατανοώντας πλήρως την ανάγκη αυτή προωθεί, όχι μόνο τη διατήρηση, αλλά και την ανάπτυξη του θεσμού των Ανθοκομικών Εκθέσεων.

Διαβάστε επίσης:

  • Π.Ε. Σερρών: 19 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 19 ανέρχονται την Τρίτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 13 ανέρχονται τη Δευτέρα τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: 6 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 6 ανέρχονται την Τετάρτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: 21 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 21 ανέρχονται την Τετάρτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 254 επισκέπτες