Π.Ε. Σερρών: 19 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 19 ανέρχονται την Τρίτη τα νέα κρούσματα...

Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται τη Δευτέρα τα νέα κρούσματα...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

ilielaio.jpgΣυνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι από τη νομαρχία elvima.gif
Με τα διατρο-
φικά σκάνδαλα να ταλαιπωρούν και να απασχολούν έντονα τους καταναλωτές, που δεν ξέρουν τι βάζουν στο πιάτο και το τραπέζι τους, το θέμα που προέκυψε με το επικίνδυνο ηλιέλαιο, έχει «ταρακουνήσει» για τα καλά και τους Σερραίους καταναλωτές. 
Οι έλεγχοι είναι εντατικοί και οι υπηρεσίες της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης βρίσκονται σε εγρήγορση. Υπό την ευθύνη του αντινομάρχη αγροτικής ανάπτυξης Ευθύμη Ραμπότα, έχουν αναπτυχθεί συνεργεία σε όλο το νομό Σερρών και συγκεκριμένα, οκτώ συνεργεία «οργώνουν» τις επιχειρήσεις.
Σύμφωνα με τον αντινομάρχη αγροτικής ανάπτυξης, έχει δοθεί εντολή όχι μόνο για δέσμευση των επικίνδυνων ποσοτήτων, αλλά και για καταστροφή τους. Μέσα σε δέκα ημέρες περίπου, τα συνεργεία της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης, έχουν προχωρήσει ήδη στην κατάσχεση δέκα τόνων.
«Έχει δοθεί εντολή σχετικά με τη δέσμευση και την καταστροφή, πλέον, των ηλιέλαιων και πρέπει να σας πω ότι είμαστε σε ένα στάδιο που έχουμε συγκεντρώσει μια πολύ μεγάλη ποσότητα για καταστροφή. Οι υπηρεσίες πρέπει να ανταποκριθούμε άμεσα για να διασφαλίσουμε την ποιότητα ζωής και την υγεία των πολιτών. Μέχρι στιγμής πλησιάζουμε τους δέκα τόνους. Μιλάμε για όλο το νομό Σερρών, με βάση τους ελέγχους που γίνονται. Πρέπει συμβάλλουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, ιδιώτες, επιχειρηματίες, χονδρέμποροι, ώστε να διευκολύνουν την κατάσταση για την ταχύτερη συλλογή και καταστροφή των ποσοτήτων και να μην περιμένουν τα συνεργεία της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης να τους επισκεφθούν,» επεσήμανε ο αντινομάρχης αγροτικής ανάπτυξης Ευθύμης Ραμπότας.
Βέβαια, οι έλεγχοι δεν έχουν ολοκληρωθεί και τα συνεργεία, εδώ και δέκα μέρες, συγκεντρώνουν συνέχεια ποσότητες για καταστροφή και αυτή τη στιγμή δεν γίνεται λόγος για δέσμευση ποσοτήτων, που γίνεται με ευθύνη του ιδιώτη και που πρέπει να τα επιστρέψει στην εταιρεία, αλλά πλέον γίνεται με βάση την εντολή που δόθηκε, για δέσμευση και καταστροφή με ευθύνη της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης.
«Ζητάμε τη συμβολή, μέσα στο πλαίσιο της ελάχιστης ευαισθητοποίησης που αφορά την υγεία των καταναλωτών, τη συνδρομή των ιδιωτών επιχειρηματιών, για την ταχύτερη αν θέλετε δέσμευση και καταστροφή των ποσοτήτων, ώστε να έρθει ο νομός σε μια ισορροπία,» επεσήμανε ο αντινομάρχης αγροτικής ανάπτυξης Ευθύμης Ραμπότας.

Διαβάστε επίσης:

  • Π.Ε. Σερρών: 19 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 19 ανέρχονται την Τρίτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 13 ανέρχονται τη Δευτέρα τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: 6 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 6 ανέρχονται την Τετάρτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: 21 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 21 ανέρχονται την Τετάρτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 255 επισκέπτες