Π.Ε. Σερρών: 19 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 19 ανέρχονται την Τρίτη τα νέα κρούσματα...

Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19

Στα 13 ανέρχονται τη Δευτέρα τα νέα κρούσματα...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

rousos_teve.jpgΠολλά τα παράπονα των ασφαλισμένων elvima.gif
Πολλά είναι τα παράπονα των Σερραίων ασφαλισμένων του ΤΕΒΕ, καθώς η εικόνα που παρουσιάζει η υπηρεσία, είναι αυτή της… διάλυσης. Δέκα υπάλληλοι του ΤΕΒΕ μετατάχθηκαν και «απορροφήθηκαν» σε άλλες υπηρεσίες, όπως το ΙΚΑ, ενώ εννέα υπάλληλοι απασχολούνται αποκλειστικά με το ζήτημα των φαρμάκων. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα, αυτή τη στιγμή, μόλις πέντε υπάλληλοι να βρίσκονται στη διάθεση των ασφαλισμένων και να προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους. Πέντε, λοιπόν, υπάλληλοι για 10.600, περίπου, ασφαλισμένους και είναι σαφές πως είναι ανθρωπίνως αδύνατο να εξυπηρετήσουν τον κόσμο. Όπως είναι αναμενόμενο, τα παράπονα είναι πάρα πολλά και από την άλλη οι ασφαλισμένοι αντιλαμβάνονται πως σαφώς δεν ευθύνονται οι υπάλληλοι για την κατάσταση αυτή.
Το θέμα είναι γνωστό στην Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Σερρών, που ζήτησε εξηγήσεις για τις μετατάξεις των υπαλλήλων, αλλά- σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΟΕΒΕΣ Αναστάσιο Ρούσσο- απαντήσεις δεν έλαβαν.
«Το πρόβλημα είναι σοβαρό. Ρωτήσαμε, επιμείναμε, αλλά απαντήσεις δεν λάβαμε,» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ομοσπονδίας επαγγελματοβιοτεχνών, ο οποίος πρόσθεσε πως στις 25 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στην Αθήνα, όπου θα τεθεί και αυτό το ζήτημα από Σερραϊκής πλευράς, ενώ την ΟΕΒΕΣ θα εκπροσωπήσει στη συνάντηση ο κ. Κώστας Γαλάνης.
Εντωμεταξύ και τα προβλήματα με τις ελλείψεις γιατρών, δεν έχουν τέλος. Τα τελευταία χρόνια το ΤΕΒΕ είναι χωρίς παιδίατρο, ενώ ο πρόεδρος της ομοσπονδίας επαγγελματοβιοτεχνών Σερρών Αναστάσιος Ρούσσος «κρούει τον κώδωνα του κινδύνου» και τονίζει πως είναι κάτι παραπάνω από ορατό το ενδεχόμενο, από την επόμενη χρονιά, οι Σερραίοι ασφαλισμένοι του ΤΕΒΕ να μείνουν και χωρίς παθολόγο.
Τη «νύφη», λοιπόν, καλείται να… πληρώσει ο Διοικητής του ΤΕΒΕ κ. Κόντος και η κυβέρνηση προχωρά στην «αποκαθήλωσή» του και όλοι περιμένουν να μάθουν ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του, αλλά κυρίως αν θα κατορθώσει να δώσει λύσεις, στα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν το ΤΕΒΕ.

Διαβάστε επίσης:

  • Π.Ε. Σερρών: 19 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 19 ανέρχονται την Τρίτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 13 ανέρχονται τη Δευτέρα τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: 6 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 6 ανέρχονται την Τετάρτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: 21 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 21 ανέρχονται την Τετάρτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 291 επισκέπτες