Νέα διαμαρτυρία στις Σέρρες ενάντια στους εμβολιασμούς

Διαμαρτυρία ενάντια στην υποχρεωτικότητα των...

Σέρρες: Αρκούδα προκάλεσε ζημιές σε Καστανούσα και Καλοχώρι

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Σιντικής Σερρών...

Έκτακτο δελτίο καύσωνα και στην Π.Ε. Σερρών

Έως και τους 43 βαθμούς Κελσίου αναμένεται να αγγίξει ο υδράργυρος στην περιοχή των Σερρών κατά το νέο κύμα καύσωνα που αναμένουμε και θα διαρκέσει βάσει των προγνώσεων έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου.

paratiritismerarxias.jpgΑντί-
θετοι οι κάτοικοι στη διπλή κατεύθυνση του δρόμου Ζητούν πεζόδρομο στην περιοχή Εργατικών Κατοικιών Μετά από επανειλημμένες ενοχλήσεις προς το αρμόδιο τμήμα του Δήμου Σερρών σχετικά με την ασφαλτόστρωση της οδού Σίσυφου Εργατικές Κατοικίες Σταθμού, την 23.4.08 πραγματοποιήθηκε από τα συνεργεία του Δήμου τελικά το σχετικό έργο. 
Διαπιστώνεται όμως μετά το πέρας της ασφαλτόστρωσης ότι, οι πινακίδες που ήταν τοποθετημένες κατά μήκος της οδού Σίσυφου από την λεωφόρο Μεραρχίας καλύφθηκαν με σακούλες.
Μη γνωρίζοντας τις προθέσεις του Δήμου σχετικά με την μελλοντική χρήση της ως άνω οδού σε περίπτωση που αυτή μετατραπεί σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης, οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν την πλήρη αντίθεσή μας, δεδομένου του μικρού πλάτους του δρόμου που καθιστά ανέφικτη αλλά και επικίνδυνη την μετατροπή της οδού Σίσυφου σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης. Να σημειωθεί ότι δίπλα υπάρχει ο Βρεφονηπιακός σταθμός της Εργατικής Εστίας. Οι υπάρχοντες δρόμοι που χρησιμοποιούνται σήμερα στην ευρύτερη περιοχή των εργατικών κατοικιών, εξυπηρετούν σε ικανοποιητικό βαθμό τα οχήματα. Αν όμως γίνει χρήση της οδού Σίσυφου ως δρόμος διπλής κατεύθυνσης, θα δημιουργήσει πληθώρα προβλημάτων στους κατοίκους της περιοχής ακόμη και τις οικίες, καθώς επίσης και στους γονείς που καθημερινά παραλαμβάνουν και αφήνουν τα παιδιά τους από τον ως άνω βρεφονηπιακό Σταθμό.

Για τους παραπάνω λόγους ζητούν οι κάτοικοι να γίνει πεζόδρομος ο άνω δρόμος και εκφράζουν την αντίθεσή τους στην ήδη μετατροπή της οδού σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης. Παρακαλούν το δήμαρχο να λάβει σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι μόνο προβλήματα θα δημιουργηθούν από την ενέργεια αυτή.

Την παρούσα επιστολή υπογράφουν οι Κάτοικοι Σίσυφου και οι γονείς των παιδιών του Βρεφονηπιακού Σταθμού Εργατικής Εστίας.

Διαβάστε επίσης:

  • Π.Ε. Σερρών: 23 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 23 ανέρχονται την Τετάρτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: 19 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 19 ανέρχονται την Τρίτη τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...
  • Π.Ε. Σερρών: 13 τα νέα κρούσματα covid-19 Στα 13 ανέρχονται τη Δευτέρα τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Σερρών, σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από την covid-19 του ΕΟΔΥ. ...

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 371 επισκέπτες