Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Πυρκαγιά σε κορυφογραμμή στο Παγγαίο μεταξύ Πρώτης και Ροδολίβους

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που...

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 7η SEREXPO 2023

Με εντυπωσιακό τρόπο, παρουσία χιλιάδες κόσμου, έπεσε η αυλαία της SEREXPO 2023 , την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, και το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός πέρασε στην ιστορία. Μετά την, κατά γενική ομολογία, τεράστια επιτυχία της διοργάνωσης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που για...


Ανθρώπινα οστά εντόπισαν κάτοικοι της οδού Μιαούλη στις Σέρρες. Στο σημείο όπου βρέθηκαν τα οστά γίνονται εργασίες για την ανέγερση οικοδομής.

Αμέσως ειδοιποιήθηκε η Αστυνομική διεύθυνση Σερρών και το σημείο από το βράδυ της Κυριακής 28 Μαϊου είχε αποκλειστεί. Με το πρώτο φως της ημέρας ειδοποιήθηκαν και οι άνθρωποι της Εφορείας Αρχαιοτήτων Σερρών, προκείμενου να παραλάβουν τα οστά και για γίνουν απαραίτητες αναλύσεις.

Μίλωντας στο Δίκτυο Τηλεόραση, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών, Αναστάσιος Αραμπατζή, τόνισε ότι στο σημείο πριν από πολλά χρόνια υπήρχε νεκροταφείο, επί Τουρκοκρατίας, γι αυτό εντοπίστηκαν τα ευρήματα.

Συγκεκριμένα ανάφερε: «Έγινε περισυλλογή των οστών και θα σταλλούν στην αρμόδια υπηρεσία. Από την χρονολόγηση θα δούμε το φύλο του ατόμου, την ηλικία και πόσα χρόνια ήταν θαμμένα στο εν λόγω σημείο.»

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 248 επισκέπτες