Τι θα γίνει με το 21ο και 15ο δημοτικό Σερρών;

Σύγχυση και αναστάτωση επικρατεί στους γονείς...

Φορολογικό νομοσχέδιο - Συγκέντρωση μπροστά στη ΔΟΥ Σερρών

Συγκέντρωση για το φορολογικό νομοσχέδιο μπροστά στη ΔΟΥ...

Αυτά είναι τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια για τα οποία "διαμαρτύρονται" οι Σύμμαχοι

Με Δελτίο Τύπου που έστειλε η Συμμαχία Σερραίων στα Μ.Μ.Ε και με μια επισυναπτόμενη φωτογραφία (1 κανονικό ψηφοδέλτιο και 1 ΡΟΖ ) αναφέρει πως υπήρχε ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ και πως τα ΡΟΖ ψηφοδέλτια εμφανέστατα διακρίνονται από 15 μέτρα απόσταση! Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού στην αποστολή της ομάδας, η οποία επέστρεψε από τη Λάρισα με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) ο οποίος την καθιστά το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού έκαναν τη νύχτα μέρα με βεγγαλικά, πυροτεχνήματα, πυρσούς και καπνογόνα ενώ η… φιέστα ανόδου ξεκίνησε όταν οι παίκτες κατέβηκαν από το λεωφορείο.

Όλοι τους έγιναν ένα κουβάρι και χόρευαν με τα συνθήματα και τα τραγούδια των φιλάθλων ενώ οι παίκτες, ιδιαίτερα οι ξένοι, έδειχνα εντυπωσιασμένοι με την θερμή υποδοχή και με τα κινητά τους τραβούσαν βίντεο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ είπαν προπονητής και παίκτες μέσω της ΕΡΤ Σερρών στους φιλάθλους και ζήτησαν να είναι κοντά τους και στα επόμενα παιχνίδια για να εξασφαλιστεί και μαθηματικά η άνοδος.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης: