Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Πυρκαγιά σε κορυφογραμμή στο Παγγαίο μεταξύ Πρώτης και Ροδολίβους

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που...

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 7η SEREXPO 2023

Με εντυπωσιακό τρόπο, παρουσία χιλιάδες κόσμου, έπεσε η αυλαία της SEREXPO 2023 , την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, και το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός πέρασε στην ιστορία. Μετά την, κατά γενική ομολογία, τεράστια επιτυχία της διοργάνωσης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, που για...


Το Δημοτικό Κολυμβητήριο της Κοιλάδας Αγ.Αναργύρων, μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων, επαναλειτουργεί από Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με τις οδηγίες, που δόθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σερρών.

«Σήμερα το μεσημέρι έχουμε τη συνάντηση για πλήρη ενημέρωση, αφού ολοκληρώθηκαν οι έλεγχοι και δόθηκε χθες η έκθεση, όπου βάσει του αποτελέσματος θα ανοίξει εντός ωρών το κλειστό κολυμβητήριο, αλλά με μέτρα ασφαλείας ενώ εντός 30 ημερών θα γίνει επαναληπτική αποτύπωση», σημείωσε την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Γιάννης Γάτσιος.

Σύμφωνα με τον κ. Γάτσιο από τις 27 Μαρτίου διεκόπη η λειτουργία του κολυμβητηρίου Σερρών, διότι διαπιστώθηκε θραύση κρυστάλλων σε μια πλευρά του κτηρίου και ζητήθηκε η συνδρομή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σερρών. Στη συνέχεια ελήφθησαν μέτρα ασφαλείας για την αντικατάσταση των τζαμιών και παράλληλα προτάθηκε να γίνουν εξειδικευμένοι έλεγχοι για να διαπιστωθεί για πιο λόγο προκλήθηκε το περιστατικό, και έτσι έγινε ανάθεση σε εξωτερικό συνεργάτη για την διενέργεια των περαιτέρω ελέγχων.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάτε επίσης: 
Άλλα δηλώνατε κ.Χρυσάφη για το Κολυμβητήριο το 2019... Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 388 επισκέπτες