Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Με στίχους και μουσική εξέφρασαν την οργή τους για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, διεκδικώντας την άμεση απόδοση των ευθυνών.

Περισσότεροι από δέκα φορείς, σύλλογοι και εργατικά σωματεία της Π.Ε. Σερρών, η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών και ο Φοιτητικός Σύλλογος ΣΜΗ ΔΙΠΑΕ, διοργάνωσαν το απόγευμα της Κυριακής μουσική διαμαρτυρία, στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Ελευθερίας.

Το αίτημα της πλήρους διαλεύκανσης τα αιτιών του δυστυχήματος, η στήριξη των αιτημάτων των εργαζομένων τους σιδηροδρόμους, αλλά και απόσυρση του νομοσχεδίου για την ιδιωτικοποίηση του νερού αποτέλεσαν κοινό τόπο στις τοποθετήσεις των εκπροσώπων των φορέων.

Στην συναυλία συμμετείχαν οι καλλιτέχνες: Π. Αϊβαζίδης ,Γιάννης Καμπανταϊδης , Κατ.Καργιου, Χρήστος Μπόικος, Λευτέρης Πασσιάς, Δημήτρης Ψαρρά και τα συγκροτήματα: Άγριο Μέλι, Παραμυθοθαλίτσες και DATSOON.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 372 επισκέπτες