Ανοιξε τις πύλες της η 19η Ανθοκομική Έκθεση Σερρών

Πλημμύρισε με χρώματα και αρώματα η Πλατεία...

Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την ενίσχυση του νοσοκομείου Σερρών

«Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του...

Εαρινό πρωτάθλημα στίβου: Η καρδιά του Ελληνικού στίβου θα “χτυπά” στις Σέρρες

Περισσότεροι από 1.000 αθλητές θα πάρουν μέρος στο Εαρινό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο «Γεώργιος Τοπτσής» της πόλης των Σερρών.


Με στίχους και μουσική εξέφρασαν την οργή τους για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, διεκδικώντας την άμεση απόδοση των ευθυνών.

Περισσότεροι από δέκα φορείς, σύλλογοι και εργατικά σωματεία της Π.Ε. Σερρών, η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών και ο Φοιτητικός Σύλλογος ΣΜΗ ΔΙΠΑΕ, διοργάνωσαν το απόγευμα της Κυριακής μουσική διαμαρτυρία, στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Ελευθερίας.

Το αίτημα της πλήρους διαλεύκανσης τα αιτιών του δυστυχήματος, η στήριξη των αιτημάτων των εργαζομένων τους σιδηροδρόμους, αλλά και απόσυρση του νομοσχεδίου για την ιδιωτικοποίηση του νερού αποτέλεσαν κοινό τόπο στις τοποθετήσεις των εκπροσώπων των φορέων.

Στην συναυλία συμμετείχαν οι καλλιτέχνες: Π. Αϊβαζίδης ,Γιάννης Καμπανταϊδης , Κατ.Καργιου, Χρήστος Μπόικος, Λευτέρης Πασσιάς, Δημήτρης Ψαρρά και τα συγκροτήματα: Άγριο Μέλι, Παραμυθοθαλίτσες και DATSOON.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Διαβάστε επίσης: