Ανοιξε τις πύλες της η 19η Ανθοκομική Έκθεση Σερρών

Πλημμύρισε με χρώματα και αρώματα η Πλατεία...

Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την ενίσχυση του νοσοκομείου Σερρών

«Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του...

Εαρινό πρωτάθλημα στίβου: Η καρδιά του Ελληνικού στίβου θα “χτυπά” στις Σέρρες

Περισσότεροι από 1.000 αθλητές θα πάρουν μέρος στο Εαρινό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο «Γεώργιος Τοπτσής» της πόλης των Σερρών.


Το δικό τους μήνυμα για την τραγωδία στα Τέμπη έστειλαν μαθητές και αθλητές στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.

Μαθητές και μαθήτριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σιδηροκάστρου σχημάτισαν με τις τσάντες τους στην αυλή του σχολείου τους τη λέξη «έφτασες;». Τη φωτογραφία δημοσιοποίησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο διευθυντής του σχολείου Ευθύμης Τσιλικίδης με την υποσημείωση: «Σήμερα κατεβήκαμε στην αυλή για το πρώτο λόγω της ημέρας, αλλά δεν μπορούσαμε να μην κάνουμε και το δεύτερο, έστω αυτό…»

Το δικό τους μήνυμα, εκφράζοντας την θλίψη τους για την τραγωδία στα Τέμπη, έστειλαν οι αθλητές των ομάδων χάντμπολ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού και της Άρτας πριν το μεταξύ τους παιχνίδι στο κλειστό γυμναστήριο Σερρών «Γιάννης Τσιντσάρης». Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, σε ένδειξη πένθους και στη μνήμη των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ενώ οι αθλητές των δύο ομάδων κρατούσαν τρία πανό στα οποία αναγραφόταν «Πάρε με όταν φτάσεις», «Τέμπη 1.03.2023» και «Ποτέ ξανά».

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ

Διαβάστε επίσης: