Ανοιξε τις πύλες της η 19η Ανθοκομική Έκθεση Σερρών

Πλημμύρισε με χρώματα και αρώματα η Πλατεία...

Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την ενίσχυση του νοσοκομείου Σερρών

«Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του...

Εαρινό πρωτάθλημα στίβου: Η καρδιά του Ελληνικού στίβου θα “χτυπά” στις Σέρρες

Περισσότεροι από 1.000 αθλητές θα πάρουν μέρος στο Εαρινό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο «Γεώργιος Τοπτσής» της πόλης των Σερρών.


Εντυπωσιακή ήταν τη Δευτέρα η προσέλευση στην εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιείται στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» στου Διοικητηρίου , για την κάλυψη των αναγκών των τραυματιών από την τραγωδία στα Τέμπη από το Τμήμα Αιμοδοσία του Νοσοκομείου Σερρών και τη συνδρομή, φορέων, Συλλόγων, Ακαδημιών και ιδιωτών της Π.Ε Σερρών.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών η Δ/ντρια του Τμήματος Αιμοδοσίας Κατερίνα Τσιούρα είπε, ότι η προσέλευση ήταν πολλή μεγάλη και πως από την ημέρα του τραγικού δυστυχήματος έως σήμερα, συγκεντρώθηκαν πάνω από 300 φιάλες αίματος.

Η κ. Τσιούρα έκανε έκκληση, επειδή έχουν καλυφθεί οι ανάγκες για το τραγικό δυστύχημα , να πηγαίνουν οι εθελοντές για αιμοδοσία τέλος του μήνα για να υπάρχει συνεχόμενη ροή, για την καλύτερη διαχείριση του αίματος και των παραγώγων του. Τέλος ευχαρίστησε όλους και κυρίως τους νέους που έσπευσαν από την πρώτη ώρα του δυστυχήματος να αιμοδοτήσουν- στην πλειοψηφία τους φοιτητές , πολλοί εξ αυτών για πρώτη φορά.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: