Ανοιξε τις πύλες της η 19η Ανθοκομική Έκθεση Σερρών

Πλημμύρισε με χρώματα και αρώματα η Πλατεία...

Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την ενίσχυση του νοσοκομείου Σερρών

«Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του...

Εαρινό πρωτάθλημα στίβου: Η καρδιά του Ελληνικού στίβου θα “χτυπά” στις Σέρρες

Περισσότεροι από 1.000 αθλητές θα πάρουν μέρος στο Εαρινό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο «Γεώργιος Τοπτσής» της πόλης των Σερρών.


Ομαλά εξελίχθηκε από το πρωί της Καθαράς Δευτέρας η επιστροφή των εκδρομέων από τη Βουλγαρία από το τελωνείο του Προμαχώνα. Όσοι επέλεξαν τη γειτονική χώρα για το τριήμερο επέστρεψαν και μέχρι το απόγευμα 10 χιλιάδες είχαν περάσει τα σύνορα του Προμαχώνα.

Πολλούς από αυτούς τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη το απόγευμα αφού στην περιοχή του Προμαχώνα ξέσπασε δυνατή βροχόπτωση. Προορισμός των Ελλήνων εκδρομέων για το τριήμερο ήταν κυρίως το χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο, ενώ αρκετοί ταξίδεψαν έως τη Σόφια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την Παρασκευή 7500 εκδρομείς και το Σάββατο 19 χιλιάδες πέρασαν από τον Προμαχώνα με προορισμό τη Βουλγαρία. Το αντίστροφο δρομολόγια έκαναν πολλοί Βούλγαροι οι οποίοι με οργανωμένες εκδρομές κατευθύνθηκαν προς περιοχές με καρναβαλικές εκδηλώσεις, κυρίως την Ξάνθη.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης: