Κατάληψη των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΣ- Ζητούν απόσυρση Νομοσχεδίου

Σε κατάληψη του κτηρίου της Δημοτικής...

Μεγάλη συμμετοχή στην πορεία Σωματείων και φορέων στις Σέρρες

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των Σερραίων στη...

Ιστορίες για αρκούδες

Επιτέλους στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών έγινε – με χαρακτηριστική  καθυστέρηση – η ενημέρωση για τον απολογισμό της Πολιτείας των Ευχών του 2021! Για την ακρίβεια βέβαια δεν ήταν ενημέρωση, αλλά μια πρόχειρη ανάγνωση κωδικών και κατανομής ποσών των συμβάσεων που είχαν υπογραφεί και δημοσιοποιηθεί.


Το δρόμο προς το χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά πήραν και την Κυριακή εκατοντάδες λάτρεις των χειμερινών σπορ από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Η χιονόπτωση των τελευταίων ημερών έδωσε τη δυνατότητα στους ανθρώπους του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Σερρών να δώσουν τη χρήση και των δύο αναβατήρων αλλά και του babylift στην πίστα των 1200 μέτρων ενώ εκχιονιστικό μηχάνημα της Περιφέρειας είχε ρίξει αλάτι από το πρωί και καθάρισε τον δρόμο για να διευκολύνει τον κόσμο να φτάσει στο χιονοδρομικό κέντρο.

Οι πρώτοι που πάτησαν χιόνι το πρωί ήταν οι αθλητές και αθλήτριες του ΕΟΣ που υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους έκαναν προπόνηση για δεύτερη συνεχόμενη μέρα.

«Υποδεχθήκαμε αυτό το Σαββατοκύριακο στον όμορφο, χιονισμένο, κατάλευκο Λαϊλιά πολλούς επισκέπτες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα που ήρθαν να απολαύσουν το ειδυλλιακό τοπίο. Επιτέλους η ποσότητα του χιονιού μας επέτρεψε να λειτουργήσουμε κανονικά το χιονοδρομικό κέντρο ενώ και το Σαλέ ήταν ανοιχτό και πολλοί ήταν αυτοί που πήγαν δίπλα στο τζάκι να πιούνε μια ζεστή σοκολάτα» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος του φορέα Διαχείρισης του Λαϊλιά και ταμίας του ΕΟΣ Σερρών Γρηγόρης Ευθυμιάδης.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:


swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 274 επισκέπτες