Χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Νομού Σερρών

Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα και στις...

Πυρκαγιά σε κορυφογραμμή στο Παγγαίο μεταξύ Πρώτης και Ροδολίβους

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που...

Επιμελητήριο Σερρών: Όλα έτοιμα για την Έκθεση Serexpo 2023

«Ο πήχης για τη SEREXPO 2023 μπαίνει ακόμη πιο ψηλά», δήλωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς, καλώντας όλους τους Σερραίους και όχι μόνο να επισκεφτούν το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός, που για ακόμη μία χρονιά παίρνει «σάρκα και οστά» στις 20-24 Σεπτεμβρίου 2023, στο...


Μετά τις 3 το μεσημέρι θα βρίσκεται την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, στις Σέρρες, η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου, μετά από πρόσκληση του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Παναγιώτης Καρίπογλου επιβεβαίωσε την πληροφορία για την επίσκεψη της κ. Γεωργίου στις Σέρρες , η οποία θα έχει – όπως είπε ο κ. Καρίπογλου- συνάντηση με του Σερραίους Δικαστικούς και μέλη του Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου.

Στο ερώτημα ποια ζητήματα θα τεθούν από την πλευρά του Συλλόγου τους, ο κ. Καρίπογλου τόνισε, πως υπάρχει ανάγκη στις Σέρρες αύξησης του αριθμού Πρωτοδικών και ενός Εισαγγελέα για τις ανάγκες των Σωφρονιστικού Καταστήματος Νιγρίτας, θέματα που θα θέσουν στην κ. Γεωργίου κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στις Σέρρες.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 295 επισκέπτες