Κατάληψη των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΣ- Ζητούν απόσυρση Νομοσχεδίου

Σε κατάληψη του κτηρίου της Δημοτικής...

Μεγάλη συμμετοχή στην πορεία Σωματείων και φορέων στις Σέρρες

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των Σερραίων στη...

Ιστορίες για αρκούδες

Επιτέλους στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών έγινε – με χαρακτηριστική  καθυστέρηση – η ενημέρωση για τον απολογισμό της Πολιτείας των Ευχών του 2021! Για την ακρίβεια βέβαια δεν ήταν ενημέρωση, αλλά μια πρόχειρη ανάγνωση κωδικών και κατανομής ποσών των συμβάσεων που είχαν υπογραφεί και δημοσιοποιηθεί.


Μετά τις 3 το μεσημέρι θα βρίσκεται την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, στις Σέρρες, η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου, μετά από πρόσκληση του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Παναγιώτης Καρίπογλου επιβεβαίωσε την πληροφορία για την επίσκεψη της κ. Γεωργίου στις Σέρρες , η οποία θα έχει – όπως είπε ο κ. Καρίπογλου- συνάντηση με του Σερραίους Δικαστικούς και μέλη του Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου.

Στο ερώτημα ποια ζητήματα θα τεθούν από την πλευρά του Συλλόγου τους, ο κ. Καρίπογλου τόνισε, πως υπάρχει ανάγκη στις Σέρρες αύξησης του αριθμού Πρωτοδικών και ενός Εισαγγελέα για τις ανάγκες των Σωφρονιστικού Καταστήματος Νιγρίτας, θέματα που θα θέσουν στην κ. Γεωργίου κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στις Σέρρες.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:


swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 299 επισκέπτες