Κατάληψη των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΣ- Ζητούν απόσυρση Νομοσχεδίου

Σε κατάληψη του κτηρίου της Δημοτικής...

Μεγάλη συμμετοχή στην πορεία Σωματείων και φορέων στις Σέρρες

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των Σερραίων στη...

Ιστορίες για αρκούδες

Επιτέλους στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών έγινε – με χαρακτηριστική  καθυστέρηση – η ενημέρωση για τον απολογισμό της Πολιτείας των Ευχών του 2021! Για την ακρίβεια βέβαια δεν ήταν ενημέρωση, αλλά μια πρόχειρη ανάγνωση κωδικών και κατανομής ποσών των συμβάσεων που είχαν υπογραφεί και δημοσιοποιηθεί.


«Γένους» αρσενικού αποδεικνύεται το 2023 για την Π.Ε. Σερρών. Μπορεί η αλλαγή του χρόνου να μην έφερε γεννητούρια στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, αλλά το πρωί της 2ης Ιανουαρίου 2023 γεννήθηκε με προγραμματισμένη καισαρική τομή στη μαιευτική κλινική του Γ.Ν. Σερρών το πρώτο μωρό στην Π.Ε. Σερρών.

Ο νεογέννητος βάρους 3.770. κιλών όπως και η λεχώνα χαίρουν άκρας υγείας. Η γέννηση του μικρού χάρισε χαρά και ευτυχία στο ζευγάρι που είναι το δεύτερο παιδί της οικογένειας.

Ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Σερρών κ. ΠαναγιώτηςΠεγίδης , σε δηλώσεις στη «Σ» για τη γέννηση του πρώτου μωρού της νέας χρονιάς στο Νοσοκομείο Σερρών, δήλωσε: «Αγοράκι είναι το πρώτο μωρό που γεννήθηκε στις 8:33 σήμερα (Δεύτερα 2 Ιανουαρίου 2023) , στη Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Σερρών. Ένας υγιέστατος μπέμπης 3770 κιλά που γεννήθηκε με προγραμματισμένη καισαρική τομή. Όλη η διαδικασία κύλησε ομαλά.Μητέρα και μωρό είναι καλά στην υγεία τους».

Διαβάστε επίσης:


swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 305 επισκέπτες