Κατάληψη των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΣ- Ζητούν απόσυρση Νομοσχεδίου

Σε κατάληψη του κτηρίου της Δημοτικής...

Μεγάλη συμμετοχή στην πορεία Σωματείων και φορέων στις Σέρρες

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των Σερραίων στη...

Ιστορίες για αρκούδες

Επιτέλους στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών έγινε – με χαρακτηριστική  καθυστέρηση – η ενημέρωση για τον απολογισμό της Πολιτείας των Ευχών του 2021! Για την ακρίβεια βέβαια δεν ήταν ενημέρωση, αλλά μια πρόχειρη ανάγνωση κωδικών και κατανομής ποσών των συμβάσεων που είχαν υπογραφεί και δημοσιοποιηθεί.


Περισσότεροι από 10.000 εκδρομείς με προορισμό το χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο της Βουλγαρίας πέρασαν την προηγούμενη εβδομάδα από το τελωνείο του Προμαχώνα.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο του Ε.Ο.Τ. Γιώργο Τομπουλίδη, που μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών, αυτές τις μέρες πέρασαν από το τελωνείο περίπου 170 λεωφορεία, όπως είπε η πλειοψηφία των εκδρομέων είναι νέοι σε ηλικία, κυρίως φοιτητές, που ταξιδεύουν στη γειτονική χώρα για τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται εκεί, με τη συμμετοχή γνωστών Ελλήνων τραγουδιστών και μουσικών σχημάτων, αλλά και για την πίστα του χιονοδρομικού κέντρου. Το φεστιβάλ νεολαίας πραγματοποιείται κάθε χρόνο αυτήν την εποχή και ουσιαστικά ανοίγει την τουριστική περίοδο στο χιονοδρομικό κέντρο. Η κίνηση στο συνοριακό φυλάκιο του Προμαχώνα συνεχίζει να είναι αυξημένη, ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα, ενώ όπως είπε ο κ. Τομπουλίδης αρκετοί είναι οι Σερραίοι που πηγαίνουν στη Βουλγαρία για να φουλάρουν με βενζίνη τα αυτοκίνητα τους.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Βασίλης Αναστασιάδης

Διαβάστε επίσης:


swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 328 επισκέπτες