Κατάληψη των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΣ- Ζητούν απόσυρση Νομοσχεδίου

Σε κατάληψη του κτηρίου της Δημοτικής...

Μεγάλη συμμετοχή στην πορεία Σωματείων και φορέων στις Σέρρες

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των Σερραίων στη...

Ιστορίες για αρκούδες

Επιτέλους στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών έγινε – με χαρακτηριστική  καθυστέρηση – η ενημέρωση για τον απολογισμό της Πολιτείας των Ευχών του 2021! Για την ακρίβεια βέβαια δεν ήταν ενημέρωση, αλλά μια πρόχειρη ανάγνωση κωδικών και κατανομής ποσών των συμβάσεων που είχαν υπογραφεί και δημοσιοποιηθεί.


Εργασίες στο σύστημα ψύξης θέρμανσης γίνονται στο νοσοκομείο Σερρών, με συνέπεια οι κλινικές με τους ασθενείς και τους εργαζόμενους να μην έχουν θέρμανση και να αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών, ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου Παναγιώτης Πεγίδης , ανέφερε οτι πριν απο λίγο καιρό εξασφαλίστηκαν 100.000 ευρώ τα οποία θα έπρεπε να καλυφθούν έως το τέλος του χρόνου και γιαυτό ξεκίνησαν εργασίες στον 3ο και 4ο όροφο προκειμένου να γίνει η αντικατάσταση του δικτύου ψύξης θέρμανσης.

Όπως είπε, αύριο Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022, θα παραδοθεί ο 3ο όροφος καθώς οι εργασίες εχουν ολοκληρωθεί όπως και τα χειρουργεία στον 4ο όροφο, ενω στις 22 του μηνός θα παραδοθεί ο 4ος όροφος.

Από Δευτέρα θα ξεκινήσουν και οι επισκευές στο ισόγειο στα εξωτερικά ιατρεία, οι οποίες θα ολοκληρωθούν και αυτές στις 22 Δεκεμβρίου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός αντικατάστασης του δικτύου θέρμανσης ψύξης είναι περίπου 500.000 ευρώ. “Το δίκτυο είναι παλιό και είναι απαραίτητο να αντικατασταθεί“, επεσήμανε ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Λεωνίδας Κασάπης

Διαβάστε επίσης:


swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 168 επισκέπτες