Κατάληψη των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΣ- Ζητούν απόσυρση Νομοσχεδίου

Σε κατάληψη του κτηρίου της Δημοτικής...

Μεγάλη συμμετοχή στην πορεία Σωματείων και φορέων στις Σέρρες

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των Σερραίων στη...

Ιστορίες για αρκούδες

Επιτέλους στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών έγινε – με χαρακτηριστική  καθυστέρηση – η ενημέρωση για τον απολογισμό της Πολιτείας των Ευχών του 2021! Για την ακρίβεια βέβαια δεν ήταν ενημέρωση, αλλά μια πρόχειρη ανάγνωση κωδικών και κατανομής ποσών των συμβάσεων που είχαν υπογραφεί και δημοσιοποιηθεί.


Ραγίζουν καρδιές οι συμμαθητές του 11χρονου Βασίλη… Αφήνουν στα κάγκελα του σχολείου λουλούδια, ζωγραφιές και μηνύματα αγάπης.

«Είναι σε σοκ, έχουν άρνηση να πάνε σχολείο, ακόμη και να φτιαχτεί δηλαδή λένε «εμείς δεν ξανά πάμε, πάμε αλλού»», δηλώνει μητέρα συμμαθητή.

Η οικογένεια είχε μετακομίσει πριν από έναν χρόνο από την Αθήνα στις Σέρρες.

Η ατμόσφαιρα ήταν βαριά στο Α’ Νεκροταφείο Σερρών. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του παιδιού. Μία οικογένεια πενθεί και μαζί της όλη η πόλη.

Από το πρωί της Τρίτης οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες στο δημαρχείο της πόλης των Σερρών και οι παιδικές φωνές πάγωσαν, αφού όλα τα σχολεία του Δήμου παρέμειναν κλειστά.

«Είναι πολύ δύσκολο να στέλνεις δυο παιδιά στο σχολείο και να παίρνεις πίσω ένα… Αν δεν είναι ασφαλές ένα παιδί στο σχολείο πού είναι; Το πρωί δεν ήθελε να πάει σχολείο, δεν ένιωθε καλά, είπαμε να πάμε να το πάρουμε πριν το ολοήμερο, δεν το πήραμε, είπαμε, άντε να περάσουν 2 ώρες ακόμα, και συνέβη αυτό…», δήλωσε ο θείος του 11χρονου Θ. Κ.

Διαβάστε επίσης:


swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 286 επισκέπτες