Κατάληψη των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΣ- Ζητούν απόσυρση Νομοσχεδίου

Σε κατάληψη του κτηρίου της Δημοτικής...

Μεγάλη συμμετοχή στην πορεία Σωματείων και φορέων στις Σέρρες

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των Σερραίων στη...

Ιστορίες για αρκούδες

Επιτέλους στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών έγινε – με χαρακτηριστική  καθυστέρηση – η ενημέρωση για τον απολογισμό της Πολιτείας των Ευχών του 2021! Για την ακρίβεια βέβαια δεν ήταν ενημέρωση, αλλά μια πρόχειρη ανάγνωση κωδικών και κατανομής ποσών των συμβάσεων που είχαν υπογραφεί και δημοσιοποιηθεί.


“Έσο έτοιμη” δηλώνει η Αντιπεριφέρεια Σερρών για την χειμερινή περίοδο, ύστερα από την ευρεία σύσκεψη εκπροσώπων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών πολιτικής προστασίας και φορέων, που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο.

«Υπάρχει μεγάλη επάρκεια σε αλάτι, τα μηχανήματα είναι σε ετοιμότητα, υπάρχει σχεδιασμός για την μίσθωση επιπλέον μηχανημάτων ιδιωτών εάν χρειαστεί και κυρίως υπάρχει αγαστή συνεργασία με το σύνολο των Δήμων» δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο της αντιπλημμυρικής θωράκισης της Περιφερειακής Ενότητας, εκτελούνται εργασίες καθαρισμού των ρεμάτων Ευκαρπίας από την έξοδο του πλακοσκεπούς οχετού, στην άκρη του οικισμού, έως την επαρχιακή οδό και συνεχίζεται κατάντη έως την εκβολή τους. Παράλληλα, καθαρίζεται το ρέμα-τάφρος Τραγίλου από την επαρχιακή οδό έως και την εκβολή του στην τάφρο.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Διαβάστε επίσης:


swa 23

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 232 επισκέπτες