Επισκέπτες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα στο χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά Σερρών

Το δρόμο προς το χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά...

Επίσκεψη της Προέδρου του Αρείου Πάγου στα Δικαστήρια Σερρών

Επίσκεψη στα δικαστήρια των Σερρών...

Περισσότεροι από 1.000 Σερραίοι στην 13η ημέρα καριέρας

Με τη συμμετοχή 35 επιχειρήσεων, με περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης, πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες η 13η Ημέρα Καριέρας.


Με την μεγαλύτερη συμμετοχή των τελευταίων χρόνων οι Σερραίοι τίμησαν με την παρουσία τους το απόγευμα της Πέμπτης τις δύο συγκεντρώσεις, που πραγματοποιήθηκαν για την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Μπροστά από το άγαλμα του Εμμ.Παππά στην πλατεία Ελευθερίας συγκεντρώθηκαν τα μέλη της Τομεακής Οργάνωσης Σερρών του ΚΚΕ. Για το μήνυμα της επετείου μίλησε ο Γραμματέας του Τομεακού Συμβουλίου της ΚΝΕ Σερρών Θοδωρής Σταϊκόπουλος και ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στην πλατεία Εμπορίου.

Η μαζικότερη συμμετοχή των τελευταίων ετών σημειώθηκε στην συγκέντρωση που διοργάνωσαν οι διοικήσεις του Εργατικού Κέντρου και του Νομαρχιακού Τμήματος Σερρών της ΑΔΕΔΥ . Με πανό , παλμό και συνθήματα οι συμμετέχοντες διέσχισαν τον πεζόδρομο «Κων.Καραμανλή» και κατέληξαν στην πλατεία Εμπορίου, όπου οι εκπρόσωποι φορέων και πολιτικών κομμάτων κατέθεσαν στεφάνια στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Θάλεια Καμπουρίδου

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 374 επισκέπτες