Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, ενημερώνει ότι από τις 16 Σεπτεμβρίου 2022 αλλάζει το τηλεφωνικό νούμερο για το κλείσιμο των ραντεβού στα Τακτικά Εξωτερικά και Απογευματινά Ιατρεία του Νοσοκομείου.

Οι πολίτες χρήστες υγείας μπορούν να απευθύνονται για ραντεβού στο νέο τηλεφωνικό νούμερο 850 5000 858 από τις 9:00 έως τις 17:00 από Δευτέρα έως και Παρασκευή, εκτός εορτών και αργιών.

Παρακαλούνται οι ασθενείς να προσέρχονται στο χώρο των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων αυστηρά την καθορισμένη ώρα του ραντεβού τους, τηρώντας πάντα τα μέτρα ατομικής προστασίας (μάσκα), για αποφυγή συνωστισμού.

Τηλέφωνο Ραντεβού 8505000858
Από σταθερό: 0,53 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου τέλους συνδρομητών σταθερής τηλεφωνίας 5% και Φ.Π.Α 24%) ανά λεπτό με βήμα χρέωσης ανά δευτερόλεπτο
Από κινητό: 0,55 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου τέλους συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας 10% και Φ.Π.Α 24% ) με βήμα χρέωσης ανά δευτερόλεπτο.

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 347 επισκέπτες