Ανοιξε τις πύλες της η 19η Ανθοκομική Έκθεση Σερρών

Πλημμύρισε με χρώματα και αρώματα η Πλατεία...

Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την ενίσχυση του νοσοκομείου Σερρών

«Πανσερραϊκό συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του...

Εαρινό πρωτάθλημα στίβου: Η καρδιά του Ελληνικού στίβου θα “χτυπά” στις Σέρρες

Περισσότεροι από 1.000 αθλητές θα πάρουν μέρος στο Εαρινό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο «Γεώργιος Τοπτσής» της πόλης των Σερρών.


Περισσότερα από 255 κρούσματα κορονοϊού ημερησίως καταγράφονται στην Π.Ε. Σερρών, κατά τη διάρκεια της προηγούμενη εβδομάδας.

Σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης του ΕΟΔΥ για την εβδομάδα 25 Ιουλίου – 31 Ιουλίου 2022 ο αριθμός των νέων μολύνσεων covid-19 ανέρχεται στις 1.787.
Η εβδομαδιαία μεταβολή είναι 2,64%, ενώ τα κρούσματα ανά 100.000 πληθυσμό είναι 1182,47.

Δυσανάλογη είναι η εικόνα του αριθμού των μολύνσεων covid στην Π.Ε Σερρών με τις νοσηλείες στο Νοσοκομείο.

Ο Δ/ντης της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Σερρών Δημήτρης Μπαλαξής μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών είπε πως η κατάσταση στο Νοσοκομείο είναι πλήρως ελεγχόμενη σχετικά με την covid, και ότι σήμερα νοσηλεύονται 12 ασθενείς, ενώ εκτίμησε πως ο αριθμός των μολύνσεων είναι πολύ μεγαλύτερος αφού πολλοί συντοπίτες μας νοσούν αλλά δεν κάνουν τεστ για να καταγραφούν ως θετικοί. Σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης του ΕΟΔΥ για την εβδομάδα 25 Ιουλίου – 31 Ιουλίου 2022 ο αριθμός των νέων μολύνσεων ανέρχεται στις 1.787 δηλαδή περισσότερα από 255 κρούσματα κορονοϊού ημερησίως καταγράφονται στην Π.Ε. Σερρών, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας.
Ο κ. Μπαλαξής για ακόμη μια φορά συνέστησε σε όλους να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: