Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Δήμος Σερρών: Σύμβαση για αδειοδότηση 12 Δημοτικών βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών

Τη σύμβαση του έργου «Προσαρμογή λειτουργούντων Δημοτικών βρεφικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ.99/2017» υπέγραψε το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Μαρτίου 2024, η Δήμαρχος Σερρών, κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα με τον...

Περισσότερα από 255 κρούσματα κορονοϊού ημερησίως καταγράφονται στην Π.Ε. Σερρών, κατά τη διάρκεια της προηγούμενη εβδομάδας.

Σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης του ΕΟΔΥ για την εβδομάδα 25 Ιουλίου – 31 Ιουλίου 2022 ο αριθμός των νέων μολύνσεων covid-19 ανέρχεται στις 1.787.
Η εβδομαδιαία μεταβολή είναι 2,64%, ενώ τα κρούσματα ανά 100.000 πληθυσμό είναι 1182,47.

Δυσανάλογη είναι η εικόνα του αριθμού των μολύνσεων covid στην Π.Ε Σερρών με τις νοσηλείες στο Νοσοκομείο.

Ο Δ/ντης της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Σερρών Δημήτρης Μπαλαξής μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών είπε πως η κατάσταση στο Νοσοκομείο είναι πλήρως ελεγχόμενη σχετικά με την covid, και ότι σήμερα νοσηλεύονται 12 ασθενείς, ενώ εκτίμησε πως ο αριθμός των μολύνσεων είναι πολύ μεγαλύτερος αφού πολλοί συντοπίτες μας νοσούν αλλά δεν κάνουν τεστ για να καταγραφούν ως θετικοί. Σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης του ΕΟΔΥ για την εβδομάδα 25 Ιουλίου – 31 Ιουλίου 2022 ο αριθμός των νέων μολύνσεων ανέρχεται στις 1.787 δηλαδή περισσότερα από 255 κρούσματα κορονοϊού ημερησίως καταγράφονται στην Π.Ε. Σερρών, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας.
Ο κ. Μπαλαξής για ακόμη μια φορά συνέστησε σε όλους να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 316 επισκέπτες