Φωτιά σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στις Σέρρες - Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής

Μεγάλη επιχείρηση των ανδρών της Πυροσβεστικής...

Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός υποδομών στην Π.Ε. Σερρών

Τα έντεκα έργα που αναμένεται να βάλουν την Π.Ε. Σερρών στη νέα εποχή, αναβαθμίζοντας και εκσυγχρονίζοντας τις υποδομές της και ανήκουν στον τομέα ευθύνης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, παρουσίασαν ο αρμόδιος Υπουργός Κώστας Καραμανλής, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παν. Σπυρόπουλος , ο...


Περισσότερα από 255 κρούσματα κορονοϊού ημερησίως καταγράφονται στην Π.Ε. Σερρών, κατά τη διάρκεια της προηγούμενη εβδομάδας.

Σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης του ΕΟΔΥ για την εβδομάδα 25 Ιουλίου – 31 Ιουλίου 2022 ο αριθμός των νέων μολύνσεων covid-19 ανέρχεται στις 1.787.
Η εβδομαδιαία μεταβολή είναι 2,64%, ενώ τα κρούσματα ανά 100.000 πληθυσμό είναι 1182,47.

Δυσανάλογη είναι η εικόνα του αριθμού των μολύνσεων covid στην Π.Ε Σερρών με τις νοσηλείες στο Νοσοκομείο.

Ο Δ/ντης της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Σερρών Δημήτρης Μπαλαξής μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών είπε πως η κατάσταση στο Νοσοκομείο είναι πλήρως ελεγχόμενη σχετικά με την covid, και ότι σήμερα νοσηλεύονται 12 ασθενείς, ενώ εκτίμησε πως ο αριθμός των μολύνσεων είναι πολύ μεγαλύτερος αφού πολλοί συντοπίτες μας νοσούν αλλά δεν κάνουν τεστ για να καταγραφούν ως θετικοί. Σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης του ΕΟΔΥ για την εβδομάδα 25 Ιουλίου – 31 Ιουλίου 2022 ο αριθμός των νέων μολύνσεων ανέρχεται στις 1.787 δηλαδή περισσότερα από 255 κρούσματα κορονοϊού ημερησίως καταγράφονται στην Π.Ε. Σερρών, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας.
Ο κ. Μπαλαξής για ακόμη μια φορά συνέστησε σε όλους να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: