Φωτιά σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στις Σέρρες - Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής

Μεγάλη επιχείρηση των ανδρών της Πυροσβεστικής...

Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός υποδομών στην Π.Ε. Σερρών

Τα έντεκα έργα που αναμένεται να βάλουν την Π.Ε. Σερρών στη νέα εποχή, αναβαθμίζοντας και εκσυγχρονίζοντας τις υποδομές της και ανήκουν στον τομέα ευθύνης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, παρουσίασαν ο αρμόδιος Υπουργός Κώστας Καραμανλής, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παν. Σπυρόπουλος , ο...


Σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με πέρυσι κινείται η αγορά των Σερρών σύμφωνα με την Πρόεδρο που Εμπορικού Συλλόγου Κυριακή Μηλίγκα που μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών.

«Παρά το γεγονός πως υπάρχει επάρκεια προϊόντων και πολύ καλές τιμές η κίνηση είναι πολύ πεσμένη.
Τέτοια περίοδο παλαιότερα υπήρχε κίνηση από τους επισκέπτες στην πόλη και τα χωριά από άλλες περιοχές και το εξωτερικό που ερχόταν να δουν τους συγγενείς τους, αλλά φέτος είναι διαφορετικά τα πράγματα. Υπάρχουν πολλά έξοδα και προσπαθούν όλοι να καλύψουν άμεσες προτεραιότητες και ανάγκες και μετά αν περισσέψουν χρήματα να κάνουν αγορές.» είπε η κ. Μηλίγκα.
Παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή της για το σχέδιο Νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που κατατέθηκε στη Βουλή βάσει του οποίου καταργούνται οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι και επιτρέπεται η διενέργεια προσφοράς ειδών των οποίων η ποσότητα υπερβαίνει το 50% του συνόλου των ειδών που διαθέτει κάθε κατάστημα.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: