Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στη Νιγρίτα Σερρών – Έξι συλλήψεις

Δυο ανήλικοι τραυματίστηκαν, μετά από συμπλοκή...

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην κοιλάδα Αγίας Βαρβάρας Σερρών

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας...

Λαμπρός ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στις Σέρρες

Με λαμπρότητα, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και σύμμαχο τον καλό καιρό εορτάστηκε τη Δευτέρα στις Σέρρες η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με πέρυσι κινείται η αγορά των Σερρών σύμφωνα με την Πρόεδρο που Εμπορικού Συλλόγου Κυριακή Μηλίγκα που μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών.

«Παρά το γεγονός πως υπάρχει επάρκεια προϊόντων και πολύ καλές τιμές η κίνηση είναι πολύ πεσμένη.
Τέτοια περίοδο παλαιότερα υπήρχε κίνηση από τους επισκέπτες στην πόλη και τα χωριά από άλλες περιοχές και το εξωτερικό που ερχόταν να δουν τους συγγενείς τους, αλλά φέτος είναι διαφορετικά τα πράγματα. Υπάρχουν πολλά έξοδα και προσπαθούν όλοι να καλύψουν άμεσες προτεραιότητες και ανάγκες και μετά αν περισσέψουν χρήματα να κάνουν αγορές.» είπε η κ. Μηλίγκα.
Παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή της για το σχέδιο Νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που κατατέθηκε στη Βουλή βάσει του οποίου καταργούνται οι ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι και επιτρέπεται η διενέργεια προσφοράς ειδών των οποίων η ποσότητα υπερβαίνει το 50% του συνόλου των ειδών που διαθέτει κάθε κατάστημα.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης:


Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας 293 επισκέπτες