Φωτιά σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στις Σέρρες - Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής

Μεγάλη επιχείρηση των ανδρών της Πυροσβεστικής...

Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός υποδομών στην Π.Ε. Σερρών

Τα έντεκα έργα που αναμένεται να βάλουν την Π.Ε. Σερρών στη νέα εποχή, αναβαθμίζοντας και εκσυγχρονίζοντας τις υποδομές της και ανήκουν στον τομέα ευθύνης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, παρουσίασαν ο αρμόδιος Υπουργός Κώστας Καραμανλής, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παν. Σπυρόπουλος , ο...


Στόχος διαρρηκτών έγινε σήμερα γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου Σερρών (ΔΕΥΑΣ). Σύμφωνα με τον διευθυντή της επιχείρησης Νίκο Σαφαρίκα, που μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών, οι δράστες που πιθανότατα ήταν τρεις, διέρρηξαν με λοστούς την πόρτα του ΚΑΠΗ και από εκεί μπήκαν στον χώρο του ΟΠΑΚΠΑ και της ΔΕΥΑΣ, που είναι κοινός.

Διέρρηξαν γραφεία και συρτάρια αποκομίζοντας περίπου 2.500 ευρώ, προκαλώντας μεγάλες ζημιές, ενώ τράπηκαν σε φυγή από τον χώρο του αμφιθεάτρου. Παρά το γεγονός ότι χτύπησε ο συναγερμός και υπήρχαν κάμερες, δε στάθηκαν δυνατόν να αποτρέψουν τους διαρρηκτές οι οποίοι φαίνεται πως γνώριζαν τον χώρο.

Αμέσως κινητοποιήθηκε η Αστυνομία, αλλά οι δράστες είχαν εξαφανιστεί. Από το πρωί άνδρες της σήμανσης ερευνούν τον χώρο για τυχόν στοιχεία των δραστών.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Λεωνίδας Κασάπης

Δείτε το βίντεο από το ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

Διαβάστε επίσης: