Φωτιά σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στις Σέρρες - Άμεση η επέμβαση της πυροσβεστικής

Μεγάλη επιχείρηση των ανδρών της Πυροσβεστικής...

Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός υποδομών στην Π.Ε. Σερρών

Τα έντεκα έργα που αναμένεται να βάλουν την Π.Ε. Σερρών στη νέα εποχή, αναβαθμίζοντας και εκσυγχρονίζοντας τις υποδομές της και ανήκουν στον τομέα ευθύνης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, παρουσίασαν ο αρμόδιος Υπουργός Κώστας Καραμανλής, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παν. Σπυρόπουλος , ο...


Αυξητική τάση των κρουσμάτων του κορωνοϊού παρατηρείται τον τελευταίο καιρό, τόσο στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών όσο και πανελλαδικά. Βασικά αίτια αυτής της αύξησης είναι η μεγάλη είσοδος πληθυσμού από το εξωτερικό είτε τουριστών είτε Ελλήνων ομογενών σε συνδυασμό πάντα με την κατάργηση των μέτρων.

Ο Νομίατρος Αν.Αναστασιάδης, επισημαίνει την αναγκαιότητα της χρήσης μάσκας σε κλειστούς χώρους, ιδιαίτερα από τις ομάδες υψηλού κινδύνου και συνιστά να πραγματοποιείται η αναμνηστική δόση για να υπάρχει πιο επαρκής κάλυψης από τις μεταλλάξεις.

Αναφορικά, με τα ηπιότερα συμπτώματα που υπάρχουν πλέον στα κρούσματα, υπογραμμίζει αφενός ότι οφείλονται στην μεγάλη εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού καθώς πλέον έχουν εμβολιαστεί πανελλαδικά πάνω από 8 εκατομμύρια πολίτες, αφετέρου στο γεγονός ότι έχει νοσήσει μεγάλη μερίδα του πληθυσμού συνεπώς τα συμπτώματα είναι πιο ήπια σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Πηγή: serrespost.gr

Διαβάστε επίσης: