Αγριογούρουνα ρημάζουν τις καλλιέργειες στον δήμο Σιντικής

Η Κερκίνη έχει πάρα πολλές φυσικές ομορφιές αλλά έχει και...

Σέρρες - ΑΣΠΑΙΤΕ: Τα προγράμματα που θα λειτουργήσουν

Η ΑΣΠΑΙΤΕ ανακοινώνει, για το ακαδ. έτος...

ΓΣΕΒΕΕ: Υπερχρεωμένες οι επιχειρήσεις εστίασης - Αυξήθηκε το κόστος λειτουργίας τους

Μετά τα lockdown και ευρύτερα το πλήγμα από την πανδημία, έχει έρθει η ενεργειακή κρίση να εντείνει την πίεση στον κλάδο της εστίασης. Το μεγαλύτερο μέρος των επιχειρήσεων εστίασης βρίσκεται σε κατάσταση υπερχρέωσης. Συγκεκριμένα, περισσότερες από 1 στις 2 επιχειρήσεις έχουν καθυστερημένες οφειλές σε τουλάχιστον...


Τη προσοχή των Σερραίων εφιστά ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός μετά τις πληροφορίες ότι συντοπίτες μας εξαπατήθηκαν από επιτήδεiους, οι οποίοι κάνουν έρανο δήθεν του Ερυθρού Σταυρού, χρησιμοποιώντας το όνομα και το έμβλημα του.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών η Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Σερρών Μαρία Θεοδωρίδου είπε πως ενημερώθηκαν από Σερραίους πως την προηγούμενη Πέμπτη κάποιοι χτυπούσαν θυροτηλέφωνα σπιτιών λέγοντας πως κάνουν έρανο αποσπώντας χρήματα.

Η κ. Θεοδωρίδου διευκρίνισε πως στις Σέρρες έχει να γίνει έρανος του από 2012 –και τόνισε όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση από τα κεντρικά, ότι και πως δεν έχουν οποιαδήποτε σχέση με την ενέργεια αυτή, ούτε ο Ελληνικός ούτε ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός και προέτρεψε όσους αντιληφθούν ανάλογη ενέργεια να μην δίνουν χρήματα και να τηλεφωνούν στην αστυνομία.

Ήδη έχουν απευθυνθεί στις Αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να ελεγχθεί η δράση όσων παρανόμως χρησιμοποιούν το όνομα και το έμβλημα του Ερυθρού Σταυρού.

Πηγή: ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ - Συντάκτης: Δέσποινα Γιαννακίδου

Διαβάστε επίσης:

  • Στα 1.787 τα κρούσματα στην Π.Ε. Σερρών Περισσότερα από 255 κρούσματα κορονοϊού ημερησίως καταγράφονται στην Π.Ε. Σερρών, κατά τη διάρκεια της προηγούμενη εβδομάδας. Σύμφωνα με την έκθεση επιδημιολ...